7 serisimi, S serisimi,A8 serisimi

7 serisimi,S serisimi,A8 mi?

• BMW 7

Oy: 42 37.5%
  • MERCEDES S

Oy: 51 45.5%
  • AUDİ A8

Oy: 19 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    112
2007 model S320 CDI kullandım ben. Gaza basmanızla 160'ı görmeniz bir. Ama sürüş keyfi alamadım. O kadar rahat bir arabaki, araba sürdüğünü anlamıyorsunuz, arka koltuktamı sürücü koltuğundamı oturduğumu anlamadım. Sürüş keyfi yok. Benim 97 Vectra daha keyifliydi ondan. Bu sefer üzülerek BMW 7 diyorum. BMW 7'nin sürüş keyfi eminim S serisinden daha iyidir. Yeni 7 serisinde 8 ileri otomatik şanzıman kullanılıyor. İnanılmaz bişey. Üstelik görüntü bence bu sefer daha iyi. Silah gibi duruyor :) Ayrıca iç tasarımda 10 numara bence..

BMW-7-Series_UK_Version_2009_photo_01.jpg

BMW-7-Series_2009_photo_1e.jpg

BMW-7-Series_2009_photo_1d.jpg

BMW-7-Series_2009_photo_1a.jpg

Son düzenleme:
Bu sınıfında tartışmasız S class. Şık bir otelin kapısına gittiğinizde bu 3 araçtan en çok dikkat çeken hüç şüphesiz S class olur.

bmw nin ve audi nin tasarımları mercedes e göre daha spor duruyor ama mercedes'teki asalet hissini her ikisi de veremiyor bence

emirhan kusura bakma kardeşim ama s class:Dayrıca a8 in değil a6 nın fotosunu koymuşsun haksızlık oluyor:D

bmw hemde 7 serisi daha ne olsunnnn

bence bmw 7 serisi yeni kasası çok güzel auto motor sport un son sayısında test sürüşü vardı adamlar tek eksik olarak böylesin bir sürüş keyfini aracın sahibi deil şöför ün yaşayacağını söylüyolar:cool::cool::cool:
bu sınıfta bmw ile mercedes yarışıyo audi biraz ezik ne yazık ki :(

Kesinlikle BMW

Geri