Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart İstanbul Astra Gsi Buluşması (tarih değişmiştir)
aman oktay abi benim düldülü oraya getirsem beni kesin döwerler ama bırak getirmeyi aranızda bile olamıcam keşke ertelenmeseydi malum 25 şubatta asker yolcusuyuznapalım resimlere bakarız artık:hıh::hıh:
evet abı uludagdayımmm cok guzel eylenıyrum ama odada eylenıyurmm
ve bu arada dagda sıs ve tıpı var xenonun gozunu sevıyımm
bır kere kayabıldım ve kayılıcakgıbı deyıl ınsallah yarın haa guzel olur bende kayarımm
bu arada bursada ferıbottan cıkarkenn 16 plaka beyaz gsi gordumm 5 araba onumde gıdıyorduu babam dedıı bak senın arabadn dıye gıttı makara aptıı tabı ben yetısememdım
oteller bolgesınee geldıgımdee bıraz drıft shop yaptık babamla tabıı ben yanladım hayatımının en uzun sola dogruu yanınıı koydumm net 100 m den fazlaydııı mıllet alkıslıyor nede olsa gsiii bıraz yordular benı burda sımdı uyumaya gıdıcemmm kendınıze ıyı bakınn yol bıter sfi bıtmez
Bugun Bu ßuluşmada GuzeL olucakdı Fakat Martın Yanı ilkbaharın İlk gunu umarım dahda Guzel olucakdır..Koşarak GeLicemhayırlısı ile olmadı Taksiye binicez