94 astra Gsi in artıları ve kronik rahatsızlıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akihito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farklar............ 1....sfi 1989-1995 arası uretılmıstır bosch motronıc 2.5 kullanır ecotec ıse siemensin isletım sıstemını kullanır sfi 155 ecotec136 bg. dir.torkları 1nm farklıdır 195-196 nm ve en onemlı nokta.....sfi 5.7 ecotec 6.3 yakar sehır dısı.1990 ların basında alınan emısyon kararları opelı bg dusurmeye yonlendıren hadısedır. sfi atak ecotec yumusak karekterlıdır.kırmızı motor dıye adlandırılır.verımı yuksektır oburune gore

torsion anlamış demek istediğimi :) teşekkürler her ikinize de...

torsion' Alıntı:
farklar............ 1....sfi 1989-1995 arası uretılmıstır bosch motronıc 2.5 kullanır ecotec ıse siemensin isletım sıstemını kullanır sfi 155 ecotec136 bg. dir.torkları 1nm farklıdır 195-196 nm ve en onemlı nokta.....sfi 5.7 ecotec 6.3 yakar sehır dısı.
şimdi doğrumu anlamışım 150 gb olan versiyonu şehir dışı kullanımda daha daha düşük yakıt sarfiyatı var. Doğrumu. Peki sehir içi kullanımdaki sarfiyatları nekadar.

TheOne' Alıntı:
Performans & Yakıt sarfiyatı olarak daha iyisini görmedim.

+58. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama '94 Astra GSI, '94 Corsa GSI'dan daha az yakıyor...

JOCCO' Alıntı:
+58. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama '94 Astra GSI, '94 Corsa GSI'dan daha az yakıyor...

evet öyle oldu :D
abi naaptın arada 40 beygirden fazla fark var sen daha az yakıyor diyorsun hemde beygiri fazla olana :D

verderveremem' Alıntı:
evet öyle oldu :D
abi naaptın arada 40 beygirden fazla fark var sen daha az yakıyor diyorsun hemde beygiri fazla olana :D

walla İdris hocam, gördüğümü söylüyorum.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri