94 astra Gsi in artıları ve kronik rahatsızlıkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akihito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en kısa zamanda bi tane daha alıcam

jocco ve akito haklı ,zaten jocco da sfi kullanıyor.................evet dogru efsanevi sfi motor ,günümüz 1.6 ları kadar yakmakta.şehir içi 8.7 şehırdışı 5.8 cıvarı yakar,tabılı gazı dıplemezsen bence astra gsi süper bi alet,ama calibrasfi dan iyi degil:D :D :D :D

klima ve tc sistemi icin sorunsuzunu bulmak zor diyorlar bununla ilgili bir bilginiz varmi

Klima yı bilmem ama zaten astra gsi kullanıcıları Tc yi pek kullanmıyor.

kilima sfi lerde bir dert çalışanını bulmak zor.gazını dolduruyorsun 2 hafta sonra kacmış gitmiş

artı olarak body kiti harika bugun 1000 ytl versek o kadar guzelini alamayız bunu da dusunmek gerek

eskiden bende 94 gsi vardı siyah motor cok iyi ve baya guclü ama bloklar nanay yüksek devirli bir motor yüksek devirdeyken klimayı acmanızı tavsiye etme hemen srj dinomusundaki diyotu yakıyor bloklara gelince cok basmaya gelmiyor ama sunu söylim hatta kullandığım en zefk verici makinalardan bitanesi sonrada 95 model bir vectra gt alıdım oda cok iyi 93 ohc o hep bir manyak makina simdi ise 98 model astra f ye biniyorum gls ama sunu söyli eski kasalar daha cok hoşuma gidiyor ve kolay kolay arıza vermiyor tabiki benim görüşüm ve benim motorum hakkın cok vazla bilgi edinemedim araştırmaktayım vallahi bir bilgisi olan varsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri