96 Model araç 240 Basarmı basmazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dereceli Egzantrikten güç çıkmasını sağlayan temel unsur subapların açılıp kapanma ve açık kalma zamanlarının değişmesini sağlamaktır . senin yazılım gerektirir dediğin eksantrik mil uygulaması sadece eksoz içindir emme' lerde her hangi bir yazılıma ihtiyaç yoktur Cadde tipi egzantriklerde bu değer 250-270 dereceler arasında oynayabilir, yarış tipi egzantriklerde ise 300 derecelere kadar çıkabilir. buda aracı delirtmeye yeter dostum Ayrıca dostum aracın kasası 1.6 GL evet haklısın kadran 220 . ama kaput altında 96 Model 2.0 cdx motoru var . Senin bahsettiğin ergenlerden değilim herşeyin farkındayım adamım :) bak işine :maden:

Uh kıyamam :( Tam tersini yazmışsın, egzos eksantriği için yazılım gerekmez ancak emme eksantriği için yazılım gerekir, çünkü fakire düşürür performansı kırar :confused: . Motorun altında 96 model CDX motoru olmasının imkanı yok(96 model CDX lerde 2.5 V6 motor var 2.0 yok biliyor adam :D) , 1.6 x 0.10 = 160 yani 1760cc üstünde motor takamıyorsun arabana. Kanuni olarak %10 hacim büyütme hakkın var, ARROW dizisindeki kanunsuz musun yoksa?
Tam da benim bildiğim ergenlerdensin sen, delikanlı gibi söyle araba kime ait? Bence senin değil :D Sana şunu söyleyebilirim ki 2006 yılına yani senin yaşındayken ben böyle değildim :) ADAMIM yov yov :rakir:

Uh kıyamam :( Tam tersini yazmışsın, egzos eksantriği için yazılım gerekmez ancak emme eksantriği için yazılım gerekir, çünkü fakire düşürür performansı kırar :confused: . Motorun altında 96 model CDX motoru olmasının imkanı yok(96 model CDX lerde 2.5 V6 motor var 2.0 yok biliyor adam :D) , 1.6 x 0.10 = 160 yani 1760cc üstünde motor takamıyorsun arabana. Kanuni olarak %10 hacim büyütme hakkın var, ARROW dizisindeki kanunsuz musun yoksa?
Tam da benim bildiğim ergenlerdensin sen, delikanlı gibi söyle araba kime ait? Bence senin değil :D Sana şunu söyleyebilirim ki 2006 yılına yani senin yaşındayken ben böyle değildim :) ADAMIM yov yov :rakir:

Diğer konusunda motor ruhsata işli değil demiş ya :D
Hatta Emre abi basıncı sormuş, 210hp demiş :D

Delikanlının avatarının büyütülmüş hali :D

1395147_607715655952620_1221939627_n.jpg

Delikanlının avatarının büyütülmüş hali :D

1395147_607715655952620_1221939627_n.jpg

FBI gibisin yemin ediyorum :D:D

Siyayeyde tanıdıklar var, efbiyay geçmişimiz de var ahahaha, ADAMIM YOV ! :D Turboyu fazla açamadık, araba yolda durmuyor falan dememiş insaflı çıktı :D 210 beygir, bence genç yeni bir bakış açısı getiricek bu foruma, benim arabamda beygir yok zebra var 210 zebra, bu da 180 zürafaya eşit :D Karadenize gidince keçileşiyor motor falan ahahahauhuads

Siyayeyde tanıdıklar var, efbiyay geçmişimiz de var ahahaha, ADAMIM YOV ! :D Turboyu fazla açamadık, araba yolda durmuyor falan dememiş insaflı çıktı :D 210 beygir, bence genç yeni bir bakış açısı getiricek bu foruma, benim arabamda beygir yok zebra var 210 zebra, bu da 180 zürafaya eşit :D Karadenize gidince keçileşiyor motor falan ahahahauhuads

Açık hava f i l i tresinden kaç zürafa çıktı acaba :maden:

geçirgenlik yükekse 15 20 zürafa çıkar :D

96 CDX 2.0 Kullanıcısıyım eV 6 Dan ibaret değildir CDX

Bırak 2.0 Modelini Sis olmayanları bile gördüm . Çocukları eleştirmeden önce bişey bilip bilmediğini test et dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri