- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dereceli Egzantrikten güç çıkmasını sağlayan temel unsur subapların açılıp kapanma ve açık kalma zamanlarının değişmesini sağlamaktır . senin yazılım gerektirir dediğin eksantrik mil uygulaması sadece eksoz içindir emme' lerde her hangi bir yazılıma ihtiyaç yoktur Cadde tipi egzantriklerde bu değer 250-270 dereceler arasında oynayabilir, yarış tipi egzantriklerde ise 300 derecelere kadar çıkabilir. buda aracı delirtmeye yeter dostum Ayrıca dostum aracın kasası 1.6 GL evet haklısın kadran 220 . ama kaput altında 96 Model 2.0 cdx motoru var . Senin bahsettiğin ergenlerden değilim herşeyin farkındayım adamım bak işine :maden:
Uh kıyamam Tam tersini yazmışsın, egzos eksantriği için yazılım gerekmez ancak emme eksantriği için yazılım gerekir, çünkü fakire düşürür performansı kırar . Motorun altında 96 model CDX motoru olmasının imkanı yok(96 model CDX lerde 2.5 V6 motor var 2.0 yok biliyor adam ) , 1.6 x 0.10 = 160 yani 1760cc üstünde motor takamıyorsun arabana. Kanuni olarak %10 hacim büyütme hakkın var, ARROW dizisindeki kanunsuz musun yoksa?
Tam da benim bildiğim ergenlerdensin sen, delikanlı gibi söyle araba kime ait? Bence senin değil Sana şunu söyleyebilirim ki 2006 yılına yani senin yaşındayken ben böyle değildim ADAMIM yov yov :rakir:
Delikanlının avatarının büyütülmüş hali
Siyayeyde tanıdıklar var, efbiyay geçmişimiz de var ahahaha, ADAMIM YOV ! Turboyu fazla açamadık, araba yolda durmuyor falan dememiş insaflı çıktı 210 beygir, bence genç yeni bir bakış açısı getiricek bu foruma, benim arabamda beygir yok zebra var 210 zebra, bu da 180 zürafaya eşit Karadenize gidince keçileşiyor motor falan ahahahauhuads
Uh kıyamam Tam tersini yazmışsın, egzos eksantriği için yazılım gerekmez ancak emme eksantriği için yazılım gerekir, çünkü fakire düşürür performansı kırar . Motorun altında 96 model CDX motoru olmasının imkanı yok(96 model CDX lerde 2.5 V6 motor var 2.0 yok biliyor adam ) , 1.6 x 0.10 = 160 yani 1760cc üstünde motor takamıyorsun arabana. Kanuni olarak %10 hacim büyütme hakkın var, ARROW dizisindeki kanunsuz musun yoksa?
Tam da benim bildiğim ergenlerdensin sen, delikanlı gibi söyle araba kime ait? Bence senin değil Sana şunu söyleyebilirim ki 2006 yılına yani senin yaşındayken ben böyle değildim ADAMIM yov yov :rakir: