97 Corsa B tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sermat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sermat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
kaput uzatma corsa b lerın sılahı cok yakısıyo ooff dıytorum ...

Kaput uzatma iyi fikir gibi ancak farları bir garip. 2 seneye kadar bu arabaya kim biner ki diyordum. Şimdi ben biniyorum. :D Zengin filan olduğumdan değil. Tipini beğenmiyordum. Gerçi hala beğenmiyorum ki görünüşünü değiştirmek istiyorum :P Ön arka tampon, marşpiyer, sisler, camlara film, para bulursam cant ve ince lastik + ses sistemi güzel olur gibi...

Kaput uzatmamı istiyorsun. Eğer öleyse 350 400 ye geliyor.. Ama hoş bir görünüm kazanıyo araba.. Bazıları muaynede sorun çıkartıyolar diyo ama Tercih senin.

Siyah zemin farlar duruşu çok değiştire bilir ayrıca pajurada el atarsan daha da agresif görünüm elde edebilirsin,sis farı taktırırsan çok abartılı olmaması daha iyi olur,egsoz ucunuda kron kibar bir uçla destekleye bilirsin,flim ise çok koyu olmasın 1 numara iyidir pekte sorun çıkarmaz ve kapı direklerini de siyah folyo kaplaya bilirsin cam bütünlüğü sağlayıp hoş bir görünüm elde edersin.Benim önerilerin bunlar.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

ilk dokunuşlar jant + yay+ film olmalı janta bütçe yoksa aracın kapakları söküp dip yere basarak hoş bi görüntü elde edilebilir .. ayrıca far içi karartma 50 tl 5 tl arka stoplar kırmızı die uçaaaaaaar gider :)

bence şirin güzel bi araba.. ben olsam orjinal haliyle temiz temiz kullanırım :D

ya da kaput falan uzatma olayına girmesemde , inceden bi film güzel bi egzoz ucu falan daha fazlada bişey yapmazdım

iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aracı aldığımda üzerinde 12 yıllık teyip bile orjinaldi, hiç bir parçası değişmemiş. Yani değişse bile orjinali takılmış.

Ayrıca kime sorsam ben olsam böyle kullanırım diyor :D ne yapacağımı şaşırdım... Sanırım küçük değişiklikler yapacağım. Camlara film, 1 - 2 yere kaplama vesaire...

Geri