98 99 Gt nin farkları?

Sizce Hangisi? :))

• Opel Vectra 2.0 Gt 156 hp(98-99)

Oy: 1 33.3%
  • Subaru impraze 2.0 Turbo (550hp)

Oy: 0 0.0%
  • Opel Vectra 2.0 Cdx

• Bmw 3 Coupe&Cabrio M Technic

• Bmw 5(5.23,5.25.5.28) M Technic

• Opel Vectra 2.5 Sport V6

• Opel Vectra 2.5 Cdx v6(İrmscher)

• WW Passat 1.8T

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar sport almak için istanbula gittim opel yetkili servise götürdüm ordaki ustalar almamamı söylediler otomatik sanzıman olduğu için ani kalkışta bile bobin yakar bu sportlar dedi şanzımanıda sıkıntılı diyince bn birazz soğudum zaten arabada 6 parça boya çıktı sahibi 3 parça demişti bunu duyunca dahada soğudum gittim bıraktım arabayı neyse bn yine gt almak istiyorum 98 buldum temiz güzel 99 la farklar olabileceğini söylediler hız farkı süsüpansiyon flan bunların doğruluğu varmıdır arkadaşlar veya bşka ne modellere bakabilirm opelin ama kesinlikle b kasa istiyorum ve 98 ve üstü olucak şimdiden ilginiz için teşekkürler...:):):)

Ne alaka melih tamamen kötülemişler aracı sana ha doğru yıkık sport alırsan bu dedikleri olur haklılar ama öle şanzuman arızası yok bobin arızası yok vırt zırt hiç alakası yok bobinin yan sanayisini takarsan uygun buji kullanmazsan gümler,şanzuman yağını filtresini değiştirmezsen bakımını yapmazsan gümler Sportlara çamur atmasınlar ustalar hep haşat sportları görmüşler bilip bilmeden konuşuyorlar :mad::mad::mad:

Şuan sportlarda olan yani F22 şanzuman sanırım yanlışım varsa düzeltin en sıkıntsız ve sağlam şanzumandır.Benim arabanın Şanzuman söküldü filtresini değiştirmek için mekanizmada gram sıkıntı yoktu dedim ya sportun hatasızını bulacaksın gidip haşat sportu alırsan vay haline tabi
GT alırsan hiç masrafsız olacak diye bir kaide yok tanıdığım bir arkadaş GT aldı 6 milyar para harcadı hala adam edemedi arabayı düşün....
GT düşünüyorsan 19-22 arası gözden çıkar al sıkıntısız kafan rahat eder.Bu arada bol aramalar :)

Ne alaka melih tamamen kötülemişler aracı sana ha doğru yıkık sport alırsan bu dedikleri olur haklılar ama öle şanzuman arızası yok bobin arızası yok vırt zırt hiç alakası yok bobinin yan sanayisini takarsan uygun buji kullanmazsan gümler,şanzuman yağını filtresini değiştirmezsen bakımını yapmazsan gümler Sportlara çamur atmasınlar ustalar hep haşat sportları görmüşler bilip bilmeden konuşuyorlar :mad::mad::mad:

Şuan sportlarda olan yani F22 şanzuman sanırım yanlışım varsa düzeltin en sıkıntsız ve sağlam şanzumandır.Benim arabanın Şanzuman söküldü filtresini değiştirmek için mekanizmada gram sıkıntı yoktu dedim ya sportun hatasızını bulacaksın gidip haşat sportu alırsan vay haline tabi
GT alırsan hiç masrafsız olacak diye bir kaide yok tanıdığım bir arkadaş GT aldı 6 milyar para harcadı hala adam edemedi arabayı düşün....
GT düşünüyorsan 19-22 arası gözden çıkar al sıkıntısız kafan rahat eder.Bu arada bol aramalar :)

Benim arabadan asıl vazgeçme nedenim 6 parça boya oluşu acıkcası oraya gidince 6 parca olduğunu ögrenmek kızdırdı.bu arada arkadaşlar subaru impraze alabilirim arabayı internettn 07 e 3078 yazarsanız görürsünüz tam 550 hp 34 bine anlaştık bir sorun cıkmazsa inş. alıcam bu hafta arabaya rakip kesinlikel yokk... :))

Arkadaşlar arabanın videosu daha çok var daha detaylısını plakadan bulabilirsiniz 07 e 3078 whitesidie subaru

Son düzenleme:
subaru 2.0 turbo gt araba 120 kmde 2000 model motorda 50 bin liralık kurulum mevcut araba türkiye drag şampiyonudur...:)

Sanayiiden çıkamazsın. Ne istediğini, aradığını bilmiyorsun. Subaruyu gözün kapalı al ama bu aracın sökülmedik, ellenmedik tek 1 civatası kalmamıştır. Yetkili servisi de olsa, aracı Bilmeyen usta bakar bakar durur.

Geri