98 99 Gt nin farkları?

Sizce Hangisi? :))

• Opel Vectra 2.0 Gt 156 hp(98-99)

Oy: 1 33.3%
  • Subaru impraze 2.0 Turbo (550hp)

Oy: 0 0.0%
  • Opel Vectra 2.0 Cdx

• Bmw 3 Coupe&Cabrio M Technic

• Bmw 5(5.23,5.25.5.28) M Technic

• Opel Vectra 2.5 Sport V6

• Opel Vectra 2.5 Cdx v6(İrmscher)

• WW Passat 1.8T

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
550hp yüklenmiş boxer motordan bahsediyoruz.Zaten 2lt lik o motorun günlük kullanımda sorunsuz gideceği en fazla 2000 km olabilir.Videodaki araç artık bir yol aracı olmaktan çıkmış, büyük risk.Ben olsam almazdım...

stok halde 1 lira'ya yaklaşan yakıt tüketimi söz konusu bir aracın yüklenmiş hali ile anca organizasyonlara katılınıp "para kazanılabilir" diye düşünüyorum ;)

ayrıca emre'nin dedikleri kesinlikle doğru. yüklemeyi nerde yapmışlarsa sadece yüklemeyi yapan eller o araçtan anlar.

Bu subaruyu alda gör... çok paran varsa sıkınyı yaşamazsın merak etme 34 bintl verirsin bir okadarda harcarsın emin ol ;)

stok halde 1 lira'ya yaklaşan yakıt tüketimi söz konusu bir aracın yüklenmiş hali ile anca organizasyonlara katılınıp "para kazanılabilir" diye düşünüyorum ;)

ayrıca emre'nin dedikleri kesinlikle doğru. yüklemeyi nerde yapmışlarsa sadece yüklemeyi yapan eller o araçtan anlar.

bnde yarışları katılmayı düşünüyorum :)

Bu subaruyu alda gör... çok paran varsa sıkınyı yaşamazsın merak etme 34 bintl verirsin bir okadarda harcarsın emin ol ;)

Benim açıkcası niyetim yarış ama bunu ticarete döndürmek istiyorum birazda şu anda tam kararlı değilim aslında araba şu anda ıspartada cuma günü gelicek bakıcam uygun olursa alıcam 34bin vermem zaten arabaya 30 bine kadar indiricem öyle almak niyetim... arabanın eski sahibi bu araba sayesinde yahamaha kazandı ve ayrıca izmir ulusal drag da da lamborgihini kalkış yapmışlar 2000 dolara tabi subaru almış parayı :) şimdilik bir niyet tabi ama bu sefer almak istiyorum en azından 20 25 gün kullanıp tadına varmak:) :) :)

550hp yüklenmiş boxer motordan bahsediyoruz.Zaten 2lt lik o motorun günlük kullanımda sorunsuz gideceği en fazla 2000 km olabilir.Videodaki araç artık bir yol aracı olmaktan çıkmış, büyük risk.Ben olsam almazdım...

Almam durumum olursa 20 25 gün denicem arabayı benlikse yarışlara katılıp bunu ticarete döndürücem:) dün kendi denememiz oldu 6 sn de 120 km hıza çıktık :) bu makinada, turbosuz kalkış tabi turboda 3.5 4 sn arasına iniyor...

araba antalyada subaru servisinde hazırlanmış yani bilen anlayan ustalar tarafından ondan dolayı güveniyorum acil satılık olduğu için 34 bin kendisi 45 bine aldı

Sanayiiden çıkamazsın. Ne istediğini, aradığını bilmiyorsun. Subaruyu gözün kapalı al ama bu aracın sökülmedik, ellenmedik tek 1 civatası kalmamıştır. Yetkili servisi de olsa, aracı Bilmeyen usta bakar bakar durur.

araba antalya yetkili serviste subaruda hazırlandı bilen ustalar tarafından drag yarışları için özel :)

arabanın sadece üzerindeki parçalar 50 bin tutuyor zaten üzerinde advance jant var orjinal 4 bin lira tutuyor sadece jantlar araba düz sanzıman arkadaşlar şanzımanı 1 ay önce yapılmış komple bir sorun çıkartırmı bu sahibinin hatasından dolayı olmuş kendisi küçük bir yarış yaparken anlattığına göre 1 vitesete devir kesiciye girmiş 2.vitese geçmesi gerekirken önünde araba olduğu için 2 .vitese atmamış sağa taraf boşmuş önündeki arabaya geçmek için gaza yüklenmiş sağa geçmiş tabi 1 . viteste kalmış araba şanzımanı dağıtmış komple antalya subaru servisinde sanzıman yapılmış arabanın...

big_77888132blw.webp

Son düzenleme:
Geri