98 99 Gt nin farkları?

Sizce Hangisi? :))

• Opel Vectra 2.0 Gt 156 hp(98-99)

Oy: 1 33.3%
  • Subaru impraze 2.0 Turbo (550hp)

Oy: 0 0.0%
  • Opel Vectra 2.0 Cdx

• Bmw 3 Coupe&Cabrio M Technic

• Bmw 5(5.23,5.25.5.28) M Technic

• Opel Vectra 2.5 Sport V6

• Opel Vectra 2.5 Cdx v6(İrmscher)

• WW Passat 1.8T

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
aracın şu anki halidir :)

Kimse altın yumurtlayan tavuğunu heba etmez ;).

Kimse altın yumurtlayan tavuğunu heba etmez ;).

:) orası öylede abi sahibinin maddi sıkıntısı var yani yakın arkadaşım yabancıya satmamak için bana satmaya çalışıyor ilerde maddi durumu düzelirse ben snden geri alırım diyor. maddi sıkıntısı olmasaydı biz ikimiz arkadaşımla bu gün konyada olan drag yarışına girecektik ama olmadı benim devam ettirmemi istediği için almakta hevesliyim arabasını şimdi yeniden görüştük arkadaşımla arabayı hazırlayan antalyadaki usta duymuş satmak istediğini 31 500 vermiş acil olduğu için yoksa ederi 45 50 bin arkadaşım bnden haber bekliyo şu anda bu hafta içerisinde almaya çalış dedi 2.hafta anatalyaya satma durumu var benimde kaptırmama isteğim var :) işte nasipse alıcam nasip değilse gt aramaya devam:)

al makyajlı kasa cdx kurtul :)

amacınız yarışlara katılıp para kazanmaksa alın bişey diyemem..ama böle güçlü bişr makineyle şehir içinde şehir dışında kullanmak ne derece sağlıklı oda tartışılır...herşey biyere kadar tmm zevk tatmin yüksek ama bu aracı kullanmak helede şehir içinde her zzman tehlikelidir bence...bu aracı alanda şehir içinde 50 km hızla gitmek için alacak değil ya dimi ama...;)

amacınız yarışlara katılıp para kazanmaksa alın bişey diyemem..ama böle güçlü bişr makineyle şehir içinde şehir dışında kullanmak ne derece sağlıklı oda tartışılır...herşey biyere kadar tmm zevk tatmin yüksek ama bu aracı kullanmak helede şehir içinde her zzman tehlikelidir bence...bu aracı alanda şehir içinde 50 km hızla gitmek için alacak değil ya dimi ama...;)

Evet o kadar para veripde 50 km hızda kullanmak salaklık olur biz zaten 2 gün önce araba burdaydı şehir içinde bir şey olmasından korktuğumuz için şehirler arası yolda kullandık şehir içinde 250 km hızı görebildik daha iyisin görebilirdi fakat radar flan var yolda çok kalabalıktı haftasonu olduğu için herhalde, arabayı anlatmak mümkün değil zaten şöyle diyeyim o koltuğa öyle bi yapıştırıyoki o koltuktan kalkmak imkansız çok hızlı bi araba şehir içinde kullanılması çok sakıncalı sahibi dediğinde inanmadım bn lamborgihiniyi geçti dragda dediinde ama ne olduğunu anladım binince zaten, alsam yolda nasıl kontrol edicem onuda bilemiyorum ama zevkli olucağını düşünüyorum ilginiz tşkk arkadaşlar...iyi akşamlar. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar videolarda bmw e30 var görmüşsünüzdür o aracın motoru nissan skline 2.0 gtr motoruymuş bu arada ve subaru turboda 650 700 hp ye kadar yükseliyo bu arabadan gözüm iyice korkmaya başladı :) :)

Geri