Polata bir danış bakalım fiyatı hakkında ne diyecek ama bence biraz fazla 20.000 TL bu saydığın eksiklikler bence sana daha fazla masraf açabilir ayrıca acilen bizim gruba üye ol ki parça tedariği konusunda da yardım al mesela ben tüm parçalarımı Samsundan Şamil diye iyi bir kardeşimizden temin ediyorum gerçi onda genelde bfl parçaları var ama b kasa parçalar da getirtiyor hatta elinde olabiliyor
Cengiz abi Eylül ayında Antalya'ya tekrar geldiğim zaman öncellikle kompresyon testine sokarım 15 altı çıkarsa almam , daha sonra antifriz kontrolü yaptırırım yoğunluğu yeterli seviyede çıkarsa oradan da expertize sokarım, kaporta, boya kontrolü, sonrasında dyno ölçümü derken içime sinerse alıcam artık.
1 haftadır gerek Omega TR grubunda gerekse malum ikinci el satış sitelerinde tüm Omega B ilanlarına baktım nedense hiçbiri içime sinmedi.
Temiz görünenlerde var , doğruluğundan ne kadar emin olunabilir... İstanbul, Kayseri yada Ankara gibi illere gidipte beklediğini bulamamak var.
Bende ona razı olup alıpta gelmem.
Bu aracı canlı gördüm , kullandım eksisine fazlasına tanık oldum , kısaca süpriz yaratacak bir şey yok.
Benim için bu araç ya hep ya hiç oldu alamazsamda ne yapalım bu paraya AE101 Corolla alırım. [emoji3] Şaka şaka...
Kozmetik kusurlar o kadar önemli değil , Polat abi klima kontrol paneli ve düğmeleri ayarlarız dedi.
Yağ kokusu mevzusunu da ben orjinal kapağı taşlatıp , port & polish yaparım yeni contayla montajını tamamlarım.
Elektrikli perde arızalıydı sahibi yaptırabilirse 20.000 liraya alırım yaptıramazsa 19.000 teklif edicem.
Tamiratı 100 lirada olabiliyormuş 1.000 lirada işimi her daim garantiye alıcam yani.
Mekanik kısım tamamen şans işi fakat yılda ortalama 25.000 kilometre yapan bir araç bence bakımsız değildir...
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi