- Konuyu Başlatan
Ne yapalım kardeş 3.0 MV6'mı almak gerekiyor şimdi.Makyajsız omegalar içinde sadece 1 tane alınabilecek türden araba vardı. O da 3.0 MV6 Sport. Recaro koltuk, irmscher jant, irmscher body...Onun haricinde makyajsızların hepsi çöp. Malzeme kalitesinin 2 noktada düşmesi ile genel kalite artışının kıyaslanması ortalama olarak BFL'yi bir hayli üste çıkarır kanımca...Sanırım bahsettiğim MV6 Sport satılmış, petrol yeşili idi.
Ek olarak motor komple aluminyum değil halis muhlis dökme demirdendir, sadece silindir kapakları( 2 tane var) alüminyumdandır ve port polish için 2 misli ücret gerekmekte çift silindir kapağı olduğundan. Tekrar ayrıca silindir kapağı da narindir, hava portları su kanalı ile yakınlık sebebiyle port polishe pek yatkın değil, girilen masraf ile edinilen fayda oranı düşük.
Omega TR grubuna alım prosedürü de 15 günde 1 oluyor, ben şahsen günde 4-5 kez bakıyorum, polat abi de bakıyor, herkes orda ama yeni üyelerin kabulü bir anda oluyor, herkesin aynı anda kabul olup kendini tanıtması gerekiyor. Grup ortamını nezih olabilmesi amaçlanarak kuralların katılaştırılması gerekti, kimse zorla gruba davet edilmediği gibi en ufak pürüzde üye şutlama gibi bir şey var Hele omega ve bağlantılı olarak opel ile kafayı bozmuş adamlar için Omega VIP grubu da mevcut, bu durumların hepsi arabayı a noktasından b noktasına gitmek için bir araç olarak görmeyenler için geçerli, empati yapmamanızı hoş karşılarım.
Nedense BFL kasalara hiç içim ısınmadı Polat Abi dahi sevmediğini söyledi...
Amerikan kalitesini Omega B, Alman kalitesini BFL yansıtıyor bana göre.
Söylediğin eklentilere bence hiç gerek yok.
BFL kasalarda ki hafızalı ön koltuklar ve 2.6 V6 , 3.2 V6 jenerasyonlarda olan ısıtmalı arka koltuklar eklenebilir.
Otomatik vites konusunda ruhunu teslim edene kadar kullanıcam tamamen bitirincede manuele çeviricem , motor içerisini senin kadar teknik bilmiyorum fakat port & polish mümkün değilse metal üst kapak montajı yaptırıcam artık.
Birde hazır açılmışken 3.0 MV6 egzantrik ve yağ soğutucu eklenebilir.
Üzerine birde kilitli diferansiyel ile harika olur.
Yorumlarını bekliyorum.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: