Resimler herşeyi anlatıyor zaten Araç için arka spoiler düşünüyorum orjinal birşeyler... Fakat vectra station için bulamadım hiçbir yerde. Araç hakkında varsa düşüncelerinizi yazmanızı isterim. Mesela; şunu yapsan daha iyi olur gibi vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel arac ancak ilk işin aracı azıcık toparlamak olmalı. gt tampon eki pek hos durmuyor yenilenmeli ayrıca egzoz bu araca hiç gitmemiş jantlar 10 numara.az aracı topla ufaktan film tampon ekini yenile panjur irmscher kullan birde yay.arac efsane olur
Maşallah..Kazasız belasız kullanın..Çok iyi modlamalar yapmışsınız...Yalnız egzozu acilen değiştirin nacizane fikrim çift çıkışlı sağ-sol olarak ve uygun da etekle kombine ederseniz çok güzel durur kanımca..Onun dışında resimlerin birinde brembo fren kaliperlerini montaj etmişsiniz..Biraz detay verirseniz iyi olur..Ben de düşünüyorum..Araç gerçekten çok iyi görünüyor..Forumda sedan vectra cd sine angelli far alan ve aracını resmen baştan yaratan bir abimiz var mustafa, ondaki farlardan edinebilirsin mesela, gayet iyi durur..
egzoz konusunda katılıyorum. fakat biliyorsunuzki türkiyede vectra station çok az sayıda bunun içinde parça sıkıntı biraz. egzozlara yakışacak bir arka tampon nerden bulabilirim? arabayı çokda değiştirmek istemiyorum açıkçası bodykit tarzı falan birşeyler düşünmüyorum. dediğiniz gibi angel eye da düşünüyorum ilerisi için...