'98 Opel Vectra B 2.0 CD Sportwagon (with BBS CH)

aralbasar1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Resimler herşeyi anlatıyor zaten :) Araç için arka spoiler düşünüyorum orjinal birşeyler... Fakat vectra station için bulamadım hiçbir yerde. Araç hakkında varsa düşüncelerinizi yazmanızı isterim. Mesela; şunu yapsan daha iyi olur gibi vs. :)

img20130405234350small.jpg

20130329132826small.jpg

20130329132852small.jpg

20130329132812small.jpg

img20130403094744small.jpg

20130329132752small.jpg

20130329132803small.jpg

20130329133026small.jpg

20130330165132small.jpg

20130406125423small.jpg

20130311215936small.jpg

güzel arac ancak ilk işin aracı azıcık toparlamak olmalı. gt tampon eki pek hos durmuyor yenilenmeli ayrıca egzoz bu araca hiç gitmemiş :) jantlar 10 numara.az aracı topla ufaktan film tampon ekini yenile panjur irmscher kullan birde yay.arac efsane olur :)

Maşallah..Kazasız belasız kullanın..Çok iyi modlamalar yapmışsınız...Yalnız egzozu acilen değiştirin nacizane fikrim :rolleyes: çift çıkışlı sağ-sol olarak ve uygun da etekle kombine ederseniz çok güzel durur kanımca..Onun dışında resimlerin birinde brembo fren kaliperlerini montaj etmişsiniz..Biraz detay verirseniz iyi olur..Ben de düşünüyorum..Araç gerçekten çok iyi görünüyor..Forumda sedan vectra cd sine angelli far alan ve aracını resmen baştan yaratan bir abimiz var mustafa, ondaki farlardan edinebilirsin mesela, gayet iyi durur..

güzel arac ancak ilk işin aracı azıcık toparlamak olmalı. gt tampon eki pek hos durmuyor yenilenmeli ayrıca egzoz bu araca hiç gitmemiş :) jantlar 10 numara.az aracı topla ufaktan film tampon ekini yenile panjur irmscher kullan birde yay.arac efsane olur :)

öneriler için teşekkürler. ilk olarak egzoz... zaten taktırıkende kafamda soru işaretleri vardı kararsızdım :) bu bahsettiğiniz tampon eki, irmscher panjur vs. bunları nerden bulabilirim? birde yay konusunda araç zaten alçaktı fakat jantlar 18inç oluğu için azcık büyük geliyor. küçük bir çukura girince azcıkda olsa çamurluğa sürtüyor. alçaltmak için çamurlukları genişletmek gerek fakat şu aralar zaman yok. ama ilerde düşünüyorum bende.

Maşallah..Kazasız belasız kullanın..Çok iyi modlamalar yapmışsınız...Yalnız egzozu acilen değiştirin nacizane fikrim :rolleyes: çift çıkışlı sağ-sol olarak ve uygun da etekle kombine ederseniz çok güzel durur kanımca..Onun dışında resimlerin birinde brembo fren kaliperlerini montaj etmişsiniz..Biraz detay verirseniz iyi olur..Ben de düşünüyorum..Araç gerçekten çok iyi görünüyor..Forumda sedan vectra cd sine angelli far alan ve aracını resmen baştan yaratan bir abimiz var mustafa, ondaki farlardan edinebilirsin mesela, gayet iyi durur..

egzoz konusunda katılıyorum. fakat biliyorsunuzki türkiyede vectra station çok az sayıda bunun içinde parça sıkıntı biraz. egzozlara yakışacak bir arka tampon nerden bulabilirim? arabayı çokda değiştirmek istemiyorum açıkçası bodykit tarzı falan birşeyler düşünmüyorum. dediğiniz gibi angel eye da düşünüyorum ilerisi için...

egzoz konusunda katılıyorum. fakat biliyorsunuzki türkiyede vectra station çok az sayıda bunun içinde parça sıkıntı biraz. egzozlara yakışacak bir arka tampon nerden bulabilirim? arabayı çokda değiştirmek istemiyorum açıkçası bodykit tarzı falan birşeyler düşünmüyorum. dediğiniz gibi angel eye da düşünüyorum ilerisi için...

Vectra B nin sedanı ile SW lerin boylarının farklı olduğunu biliyorum ama aks mesafeleri yani genişlikleri farklı mı tam emin değilim..Kitapçığında yazmalı..Eğer genişlikleri aynı ise ki bana kuvvetli ihtimal olarak aynı geliyor, sedan Vectra B ler için kullanılabilen arka tampon ekleri, senin araca da uyar..

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...sa-arka-tampon-eki-ako-tuning-125516845/detay

Ben de aracı opc line a döndürdüm..Arka bagajdaki spoilerı yukarıda linkini verdiğim firmadan aldım..gayet iyi yapmışlar ve boyalı olarak geldi..Zaten ilanda da vectra b demişler..Sedan/NB/SW falan dememişler...Haliyle olur diye umuyorum..Hatta istersen de eğer çift çıkışlı iste ;)

Angel eye yerine B2 kasa merceksiz vectra farlarından alın ayna olmayan kısımları siyaha boyatın çok daha tatlı durur.. tabi bu bence :) daha az masraflı olur hem.. egzoz ise şu tarz bişeyin yakışabileceğini düşünüyorum..
http://mgoffroad.com/resimler/Spitfire.jpg

tekerinize taş değmesin.. Maşallah..

Aslında forumda ki satanlardan supersprintlerde çok hoş olur..
Bi de plaka çerçevesinden kurtulup çıkma cdx farı olsa B2'nin? amerikan park ve okeydir.

5x112 mi yoksa 5x110 mu jantlar acaba .) yakışmış bu arada

Geri