98 Opel Vectra Led Aydınlatma

Komple çıkıyor mu arka kısımda yön verdiğim yerlerden tel filan tutuyor mu.Led döşemek en kolay kısmı.

sen sadce kademe dugmlernın oldugu yerı led lemek ıstıyorsun dımı basıt o sag ve soldan duz tornavıda yada aynı muadıl urunler ıle cektır gelır orası basıt

sen sadce kademe dugmlernın oldugu yerı led lemek ıstıyorsun dımı basıt o sag ve soldan duz tornavıda yada aynı muadıl urunler ıle cektır gelır orası basıt

O kısmı çıkarttım.Benim istediğim o paneli komple çıkartmak.Vidaları söksem arkasında tutan tel var mıdır onu merak ediyorum.Çıkartıp şerit ledi lehimleyip,geri montajlıyacam.Ayrıca soğuktan mıdır alt tırnaklar çıktı üsttekiler kırıldı :D Bende başka bir plastikle tırnak yaptım.Oynamıyor yerinden ama daha çıkar mı bilemedim :D

O Paneli dediğin ustundekı flaşör dugmelerını ve alttakı kulluk tablasnın olduğu kısmı soktunmu otesı torpıdo sökmeye gider ki o bölge torpido ile bütündür

Pek anlaşamadık :) Sadece klima paneli sökülecek.üstüyle altıyla bir işim yok.

klıma panelın manuel ise arkasında 3 tane tel var tutan orayı sokmendekı amacı anlamadm ama hadı neyse

Ordaki ampül tipini bilsem direk led olanı alır takarım.Ama bilmediğim için sökmem gerekiyor.Şerit led yaparsam da bağlantı yerlerini lehimleyip geri takmayı düşünoyrum amaç bu kısaca :)

boşver ampul işini ledi tak gıtsın şerit led

Bakalım abi Oktay abiye mesaj attım ona göre birşeyler yapacağım.Teşekkürler.

Geri