Astra j ayak altı aydınlatma led montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j ayak altı aydınlatma led montajı

sallierim link' Alıntı:
Gösterge paneline led işini ben de düşündüm ama o iş benim el becerimi aşar diye vazgeçtim.Led takması sıkıntı değil de paneli sökmesi sıkıntı.Sökerken bir zarar veririm diye çekindim
keşke led takılması kadar kolay olsa olay led takılmıyor led zaten var aktif ve yanıyor bizdeki dış gösterge plastiği uyumlu olmadığı için biz ışığı göremiyoruz. sökülmesi çok zor bir şey değil hepsini resimleyeceğm yakında

daos009 link' Alıntı:
keşke led takılması kadar kolay olsa olay led takılmıyor led zaten var aktif ve yanıyor bizdeki dış gösterge plastiği uyumlu olmadığı için biz ışığı göremiyoruz. sökülmesi çok zor bir şey değil hepsini resimleyeceğm yakında
hocam benim aracım edition ve bildiğim kadarıyla led yok bizim araçta

sallierim link' Alıntı:
hocam benim aracım edition ve bildiğim kadarıyla led yok bizim araçta
led hepsinde var benimkide edıtıon gibi göstergesi gibi idi.

daos009 link' Alıntı:
led hepsinde var benimkide edıtıon gibi göstergesi gibi idi.
hocam emin misiniz forumda hasan abi göstergeleri sökmüştü led olanı ve olmayanı göstermişti.Doğan abi de bizde led olmadıgını söylemişti.Sport ve Cosmo araçlarda beyaz led var Flexride larda kırmızı var ama bizde hiçbiri yok diye biliyorum

sallierim link' Alıntı:
hocam emin misiniz forumda hasan abi göstergeleri sökmüştü led olanı ve olmayanı göstermişti.Doğan abi de bizde led olmadıgını söylemişti.Sport ve Cosmo araçlarda beyaz led var Flexride larda kırmızı var ama bizde hiçbiri yok diye biliyorum
kardeş bende söktüm bende vardı eğer hb lerde yoksa bilemiyorum ben led falan çekmedim gösterge paneline. link varmı o çalışmasının

valla çok güzel olmuş kıskandım şimdi istanbulda bizde yaptıramazmıyız ki :)

O Kadar Hızlı Yenilikler Oluyor ki Forumda Hangisine yetişeceğimi şaşırdım...

Herkesin Ellerine Sağlık İyi ki Burdayım İyi ki Sizin Gibi İyi Yürekli İnsanları Tanımışım...

okkk okkk okkk okkk

daos009 link' Alıntı:
kardeş bende söktüm bende vardı eğer hb lerde yoksa bilemiyorum ben led falan çekmedim gösterge paneline. link varmı o çalışmasının
hocam forumda vardı da bulamadım bir türlü.Sizin aracınız sport sizde zaten beyaz led var.Editionların göstergelerinde beyaz led yok

sallierim link' Alıntı:
hocam forumda vardı da bulamadım bir türlü.Sizin aracınız sport sizde zaten beyaz led var.Editionların göstergelerinde beyaz led yok
benim aracım sedan. Ecoflex yada orjinal navisi olamayan hiçbir sport sedan da beyaz led aydınlatma yok, spor koltuk ve spor direksiyon da yok dostum

daos009 link' Alıntı:
benim aracım sedan. Ecoflex yada orjinal navisi olamayan hiçbir sport sedan da beyaz led aydınlatma yok, spor koltuk ve spor direksiyon da yok dostum
bir yaşıma daha girdim.opel araçlardaki ledleri de mi çalmış yani..

Geri