her zaman manuel kontrol bende........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın abi fikirler zamanla değişebilir.
Allah bağışlasın kızların yaşı-kilosu müsait değilse bagaja atmaçocuk koltuğuna oturmaları lazım malum...
ben cogu yerde kullandım araba sizin yorgunluk dediginiz şey bizim için bi zevk hem bos bos duracagına sol bacagımız kas yapsın daha iyi olur
Otomatik vites bayan işidir arkadaşlar, erkek adam manuel vites arabaya biner : )
Kullanmayı bilmiyolar sonrada otomatik arıza yapıyo bilmem ne yapıyo. Dilinden anlamayan kullanmasın zaten kardeşimAraba durmadan parka alırlar ileri giderken geriye alırlar birden vites koluyla oynarlar. Bunlar zaten arabaya binmekten ne anlarlar. Sözüm meclisten dışarı. Otomatik kolay kolay arıza yapmıyor. Tecrübeyle sabittir. Milyonlarca kilometreyi deviren Mercedes'ler, BMW'ler, Audiler bilmem neler, şehiriçi-dışı birçok otobüsler otomatik. Misal, Ankara'daki tüm şehiriçi belediye otobüsleri triptronik. 4 ayda 80 bin kilometre yapıyorlar. Benim akrabam belediyede çalışıyor. Neler çekerdik o düz viteslerden diyor. Allah razı olsun otomatik otobüs üretenden diyor. Vitesin bakımı sadece yağının değişmesi o da zaten bilmen kaç binde bir. Baya var yani. Bakım gerektirmez balata denen şey yok. Jantlar balata tozuyla kirlenmiyo daha ne olsun. Trafikte kafan rahat. Düzgün kullanırsan yakıtta düz ile aynı. Neyse uzattım kafanızı ağrıtmayım otomatiğe istenilen her şey densinde arıza yapıyo denmesin ayar oluyorum. O arıza yapan araçların arıza nedeni hep sürücüden kaynaklanıyor.
Ama bizim millet zincirlerini kıramaz bir türlü. Bi şu Amerika'yı örnek alamadık. Bayılıyorum adamlarda düz vites araba yok nerdeyse.
ben otomatik sanzumaların içinde 16 adet balata oldugunu duymustum ama...Kullanmayı bilmiyolar sonrada otomatik arıza yapıyo bilmem ne yapıyo. Dilinden anlamayan kullanmasın zaten kardeşimAraba durmadan parka alırlar ileri giderken geriye alırlar birden vites koluyla oynarlar. Bunlar zaten arabaya binmekten ne anlarlar. Sözüm meclisten dışarı. Otomatik kolay kolay arıza yapmıyor. Tecrübeyle sabittir. Milyonlarca kilometreyi deviren Mercedes'ler, BMW'ler, Audiler bilmem neler, şehiriçi-dışı birçok otobüsler otomatik. Misal, Ankara'daki tüm şehiriçi belediye otobüsleri triptronik. 4 ayda 80 bin kilometre yapıyorlar. Benim akrabam belediyede çalışıyor. Neler çekerdik o düz viteslerden diyor. Allah razı olsun otomatik otobüs üretenden diyor. Vitesin bakımı sadece yağının değişmesi o da zaten bilmen kaç binde bir. Baya var yani. Bakım gerektirmez balata denen şey yok. Jantlar balata tozuyla kirlenmiyo daha ne olsun. Trafikte kafan rahat. Düzgün kullanırsan yakıtta düz ile aynı. Neyse uzattım kafanızı ağrıtmayım otomatiğe istenilen her şey densinde arıza yapıyo denmesin ayar oluyorum. O arıza yapan araçların arıza nedeni hep sürücüden kaynaklanıyor.
Ama bizim millet zincirlerini kıramaz bir türlü. Bi şu Amerika'yı örnek alamadık. Bayılıyorum adamlarda düz vites araba yok nerdeyse.
ben otomatik sanzumaların içinde 16 adet balata oldugunu duymustum ama...