__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çağrıcım çok güzel. umut un da eline deklanşörüne sağlık.. :) araba da güzel olunca... :D

Kendimi Fifth Gear programında araç tanıtımında gibi hissettim. Özellikle köşelerdeki karartmalar ayrı bir hava vermiş. Emeği geçen herkezin eline sağlık.

35 KES 52 çek bakim sağ :D o ne o egzostlar tamponlar cam filmleri.... :) Allah kaza bela vermesin on numara bir araç :rolleyes: Gerçekten çok emek harcıyosunuz aracınıza bu kadar güzel olmayıda hak ediyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kendimi Fifth Gear programında araç tanıtımında gibi hissettim. Özellikle köşelerdeki karartmalar ayrı bir hava vermiş. Emeği geçen herkezin eline sağlık.

Evet sen söyleyince şimdi bende benzettim :) Renkler kontrast ışık ve yanlardaki karartmalar cidden benziyor.Sağol :)
35 KES 52 çek bakim sağ :D o ne o egzostlar tamponlar cam filmleri.... :) Allah kaza bela vermesin on numara bir araç :rolleyes: Gerçekten çok emek harcıyosunuz aracınıza bu kadar güzel olmayıda hak ediyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Teşekkür ederim kardeşim çok sağol :)

güzeldi cagrıcım .. bi ara da opel olarak gidelim Rıhtım' a. ( konak pier * rıhtım rest cafe ) :)

araç ve fotolar gerçekten çok şık..yanlış anlamazsan bi önerim olcak.irmscher logosuz panjurla dahada iyi olmazmı?

ilk sayfalarda dediğim gibi gördüğüm en şık veccy b.güzel günlerde kullan.

Geri