__35 Kes 52__

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç ve fotolar gerçekten çok şık..yanlış anlamazsan bi önerim olcak.irmscher logosuz panjurla dahada iyi olmazmı?

ilk sayfalarda dediğim gibi gördüğüm en şık veccy b.güzel günlerde kullan.

Bak çağrı ne diyorlar:)

Buarada fotolar çok güzel olmuş, mekanın hakkını vermiş Berk de, çekimler çok güzel..

Maşallah KES'e :cool:

:) Yok cnaım neden yanlış anlıyayım.Zaten irmscher panjurum vardı ama önden ufak temas sonucu kaybettim.Alamnaydan getirticektim hatta bu çekimde aracımda olucaktı fakat aksilikler çıktı.Bakalım belki alırım bulabilirsem tekrar. Teşekkür derim :)

Çağrı şu pancur için bir link verde bende inceleyeyim. Bağlantıları kontrol edeyim belki ben bağlarım olayı.

:) Yok cnaım neden yanlış anlıyayım.Zaten irmscher panjurum vardı ama önden ufak temas sonucu kaybettim.Alamnaydan getirticektim hatta bu çekimde aracımda olucaktı fakat aksilikler çıktı.Bakalım belki alırım bulabilirsem tekrar. Teşekkür derim :)

Abi ebayden bakıyordumda şu anda kayda değer birşey yok oldugunda sana söylerım eger baglantın varsa hallederiz.En büyük sorun ilanların almanca olması ve benım Almancamın zayıf olması.Ayrıca dahada buyuk bır sorun cogu ulke dısına göndermıyor yanı orada bır tanıdık eş dost akrabaya gıdecekkı orada buraya onlar tarafından gönderılecek...

Nerdeeeee..Öle çıkmacı olucak var ya...Adama köşeyi ben döndürürdüm herhalde :)

Geri