A3 yerine 2008 ASTRA ALDIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı uğurlu olsun, ALLAH kaza bela vermesin, güle güle keyifle kullanmayı nasip etsin.

düşündümde şöle bi durum var herhalde A3 olunca en baz donanım seviyesi olacaktı öle olacaksa eğer full bir astra ya binmek daha mantıklı hayırlı uğurlu olsun şimdiden

ya A3 diyip beni üzmeyin...2006 A3 ler 40 ile 46 arası..bunun bu kadar oynamasında sunroof ve sporback olması etkili..A3 duruş ve malzeme kalitesi olarak astra ile kıyaslanamaz...fakat önemli bir konu var a3 102 hp ve pancar motor...audi forumlarını yakından takip ettim..kullananlar memnun degil...araç gitmiyoo.bunu bizzat 2008 model araç alan arkadaşımda dedi ve aracını kullandım...ama sınırlarını zorlama fırsatı bulamadım tabi..bizimkisi cevreyolunda sadece bir turdu.....ama 1.4 125 likler süper.onada gücüm yetmiyo ve 2008 model.....ama inanın Allah kısmet ederse o günü görürsem(2 ay ölüm gibi geliyo) bu astram da çok güzel görünecek...siyah cam tavan ve deri olması bence a3 ile açıgı kapatacak...yada ben kendimi avutuyorum :)

astra bence doğru tercih.hem sıfır hem de istediğin özelliklere sahip.hayırlı olsun.Opelinizi güzel yerlerde keyifle kullanmanızı dileriz.(benim arabanın kullanma kılavuzunda buna benzer bişey yazıyodu)

hayırlı olsun güzel seçim

valla zor tercih bence. hayırlı uğurlu olsun. ben bekleyemez, her gün taciz ederdim heralde adamları. :)

ya A3 diyip beni üzmeyin...2006 A3 ler 40 ile 46 arası..bunun bu kadar oynamasında sunroof ve sporback olması etkili..A3 duruş ve malzeme kalitesi olarak astra ile kıyaslanamaz...fakat önemli bir konu var a3 102 hp ve pancar motor...audi forumlarını yakından takip ettim..kullananlar memnun degil...araç gitmiyoo.bunu bizzat 2008 model araç alan arkadaşımda dedi ve aracını kullandım...ama sınırlarını zorlama fırsatı bulamadım tabi..bizimkisi cevreyolunda sadece bir turdu.....ama 1.4 125 likler süper.onada gücüm yetmiyo ve 2008 model.....ama inanın Allah kısmet ederse o günü görürsem(2 ay ölüm gibi geliyo) bu astram da çok güzel görünecek...siyah cam tavan ve deri olması bence a3 ile açıgı kapatacak...yada ben kendimi avutuyorum :)

Hayirli olsun, kasasiz belasiz surusler. Astra oldukca donanimli gozukuyor, opc paket, cam tavan gorunum olarakda a3 aratmaz, sifir olmasi da buyuk bir anavtaj.2006 A3 e 40 46 arasi vermek ne derece mantikli bilemiyorum, tabiki tercih meselesi.Avataranizda gordugum kadariyla astra vermis sizde.Aracinizi neden satmisdiniz? Memnun kalmasaniz bir daha astra almazdiniz herhalde.

ezgene gider gelir astraya biner
ahmetin sorduğu soru bence mantıklı astra sat tekrar astra al :)

Geri