A3 yerine 2008 ASTRA ALDIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence herşeyiyle istediğin ve içine sinen bir araç olmuş anlatırken bile bu kadar heyecanlandığına göre bence doğru seçim yapmışsın güle güle kazasız belasız kullan inşallah...

hayırlı olsun, bende de yeni astra var, çok memnunum.

astranın içi yani ön konsol falan bana mercedes gibi geliyo walla.. corsa alırken astraya bakınca araba bu! demiştim.. bencede iyi bi karar, sonuçta a3 ufak bi araba ayrıca 2. el olucaktı... astranı satmıştın biliorum ama sonuçta model yükseltmek diede bişey var..sen şimdi 2008 modele geçiosun... yalnız şu var astranın kasası değişcek diolar eminim bunu sende duymuşsundur bu konuda ne düşündün? şahsen bende 2006 yılında sıfır corsayı alırken en fazla bi sene sonra değişir bu kasa diodum ama o dönemde bana en çok uyan araba corsaydı

sattıgım astra 2005 model ve 63000 de bir araçtı..sorunsuzdu..ve servis bakımlıydı..Ben siyah ve cam tavan astralara bayılıyorum.o yüzden özellikle siyah astra

Farklı bir marka diye baskı yaptılar...özelikle yeni honda civic konusunda test sürüşü filan yaptım.Araç çok oturaklı .bizim vectralar gibi ama ısınamadım.aracın burnu minicik..kaput yok.Çarpışm testleini izledim...:( Astra bence leon dan sonra en yakışıklı araba..leon niye almadım çünki ikinci eli yok.Alacagım a3 lerde 2006 model ve giriş paketliydi.. sadece sunroof vardı...

Oto pazarına gitmiştim honda bakmaya nerde astara var onun başında bir kalabalık vardı...ikinci elide canlı bir araç...Allah olmayana daha iyisini en güzelini versin...çaktırmadan dinliyorum araç başındakileri çok güzel araba saglam içi de güzelmiş diye yorumlar yapıyorlar..

Bütün bunları göz önüne aldım sıfır olması ve şu anda kampanyalı fiyat olması beni cezbetti...

Kasa yenileyecek diyen arkadaşım haklı ama o 2009 anca gelir...o zamana kadarda Allah kerim...öğretmenden satılık full astra deriz :) hepinize teşekkürler...

Son düzenleme:
Astra bu donanımla doğru tercih olmuş. A3 görüntü itabariyle güzel bir araba ama o parayı ona vermek gerçektende yazık olurdu. Sonuçta aynı sınıf arabalar ve çok yönlü düşünürsek Astra gerçekten iyi olmuş. Duyduğum kadarıyla A3 lerin yakıt sarfiyatlarıda çok fazla.
İnsan rahat rahat gezmeli bir yerde :)

csc0086smalldf8.jpg

Ahmet Altınçubuk

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Aldığın araç ayrıcalıklı bir araç. A3 ü fazla aratmayacaktır.

hepisize teşekkürler.Çok çok daha iyisi sizlerin olsun...

Geri