A3 yerine 2008 ASTRA ALDIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bugün opel marda siyah bi astraya bindim.. araç siyah parlıyo.. içine bindim cd çaların olduğu yer , orta konsol deniyo galiba, parlak siyah ( özellikle bu kısım bitirdi beni ) aşık oldum arabaya.. araç cosmo cdti mış... 38900 ytl yazıodu galiba fiyat olarak..eridim bittim arabaya, gerçekten astra çok güzel.. aynı showroomda bide astra sedan var gri renkte.. ben dıştan beğenmiyorum ama onunda içi siyah deriydi o da çok güzeldi(içi)...2009 kasalar çıkarken biraz daha ucuza verirlerse bi astra kapmak lazım.. usta sende siyah alıosun sunroof lu falan bide deri koltuk demiştin..şimdiden nazar değmesin diyorum, gerçekten 10 numara araba..

ya A3 diyip beni üzmeyin...2006 A3 ler 40 ile 46 arası..bunun bu kadar oynamasında sunroof ve sporback olması etkili..A3 duruş ve malzeme kalitesi olarak astra ile kıyaslanamaz...fakat önemli bir konu var a3 102 hp ve pancar motor...audi forumlarını yakından takip ettim..kullananlar memnun degil...araç gitmiyoo.bunu bizzat 2008 model araç alan arkadaşımda dedi ve aracını kullandım...ama sınırlarını zorlama fırsatı bulamadım tabi..bizimkisi cevreyolunda sadece bir turdu.....ama 1.4 125 likler süper.onada gücüm yetmiyo ve 2008 model.....ama inanın Allah kısmet ederse o günü görürsem(2 ay ölüm gibi geliyo) bu astram da çok güzel görünecek...siyah cam tavan ve deri olması bence a3 ile açıgı kapatacak...yada ben kendimi avutuyorum :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim.Alınmışın ardından düşünmeyip zevkini çıkaracaksın artık.En doğrusu karar verebildiğindir.Hayırlı olsun

ya bugün opel marda siyah bi astraya bindim.. araç siyah parlıyo.. içine bindim cd çaların olduğu yer , orta konsol deniyo galiba, parlak siyah ( özellikle bu kısım bitirdi beni ) aşık oldum arabaya.. araç cosmo cdti mış... 38900 ytl yazıodu galiba fiyat olarak..eridim bittim arabaya, gerçekten astra çok güzel.. aynı showroomda bide astra sedan var gri renkte.. ben dıştan beğenmiyorum ama onunda içi siyah deriydi o da çok güzeldi(içi)...2009 kasalar çıkarken biraz daha ucuza verirlerse bi astra kapmak lazım.. usta sende siyah alıosun sunroof lu falan bide deri koltuk demiştin..şimdiden nazar değmesin diyorum, gerçekten 10 numara araba..

teşekkürler arkadaşlar...daha iyileri sizlerin olsun...

cosmonun piyano boyalı orta konsolu ve kapı kenarları harika...ama istediğim özellikleri cosmo ya koydurursam fiyat 45000 ytl yi buluyo...bu da beni aşar....ama dediğin gibi harika bir içi var...

arkadaşlar BALKAN yolununzun üzerindeyse bi uğrayın 150 hp lik siyah tek kapı Corsa ya bakın...46 milyar ama süper bişey olmuş.jantlarını görmelisiniz...sunrooflu koltuklar kırmızı siyah...offff

öncelikle hayırlı uğurlu olsun
dolu bir araç almışsınız güle güle kullanın
ama ben kesinlikler A3 almanızı isterdim neyse hayırlısı böyleymiş...

şu corsayı merak ettim yolu düşen resim çekip paylaşırsa memnun oluruz :D

ben fındıkzadedeyim, hatta kocamustafa paşaya yakın kısmında ,yani tramwayın üst tarafında..gitmesine giderim balkana bize yakın ama foto çekcek alet yok:D.. dün marda yeni corsalarada bindim.. sadece corsaya binerseniz güzel gelebiliyo ,yani daha önce bana güzel gelmişti,güzelde tabi ama astradan sonra 10 gömlek aşağa geldi bana

özellikleri oldukça güzelmiş şimdiden hayırlı olsun bu arada eski arabayı kaça vermiştin?

Hayırlı olsun bizde audi a3 le astra arasında kalmıstık ama sonucta 2008 astra aldık bildiğimizden şaşmadık kazasız belasız surusler güle güle bin

özellikleri oldukça güzelmiş şimdiden hayırlı olsun bu arada eski arabayı kaça vermiştin?
26500 ytl ye verdim.teşekkürler herkese.

Geri