Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence de haklısın Erden OPC al arkana bakma niçin GSI ile bu kadar uğraşıyorsun ki.

Vmax tuning yapan Türkiye de var mı? Superchips benim araba için 35hp & 50Nm tork dedi yılbaşından sonra düşünüyorum.

Bence de haklısın Erden OPC al arkana bakma niçin GSI ile bu kadar uğraşıyorsun ki.

Vmax tuning yapan Türkiye de var mı? Superchips benim araba için 35hp & 50Nm tork dedi yılbaşından sonra düşünüyorum.

V-max Turkiyede var..Hakan arkadasimiz yapiyor..Kendisi forumdada yazar..Arada Markus (almanyadan) Turkiyeye geliyor. Benim arabayi Markus kendisi chiplemisti..

Telefonu falan var mı? Hiç olmazsa bir fiyat alalım bari. İrtibata geçmeyi deneyeceğim.

dyno ankarada varmi bilgim yok varsa gidecem o kesin cünkü merak ediyorum 4.000 tl kazikmi yedim yoksa gercekden parmin karşilini aldim cok cok merak ediyorum benim arabam 150 hp gir mi yoksa 4.000 tl verdim 192 hp mi ? ankarada bir opc görsem kapişcam ozaman anlarim ya kafa kafaya gideriz yada opc beni gecer gider bende tozunu yutarim

dyno ankarada varmi bilgim yok varsa gidecem o kesin cünkü merak ediyorum 4.000 tl kazikmi yedim yoksa gercekden parmin karşilini aldim cok cok merak ediyorum benim arabam 150 hp gir mi yoksa 4.000 tl verdim 192 hp mi ? ankarada bir opc görsem kapişcam ozaman anlarim ya kafa kafaya gideriz yada opc beni gecer gider bende tozunu yutarim

Tabiki en sağlıklısı roll denemesi olur,ancak dyno bulursanız merakla bekliyorum sonucu (: Umarım dediğiniz gibi kazıklanma durumu olmaz,çünkü cidden 4000TL fark verdikten sonra opc alabiliyorsunuz neredeyse. Gerçi hoş 230 hp çıksa bile açıkçası dost kazıgı yediğinizi düşünüyorum çünkü maksimum 1000 TL'ye 210 - 220 hpleri alıyor GSi normal bir yazılım ile (: Geriye kalan 3000 TL ile K04 + intercooler veya egzoz yapıp 280 - 290 hpleri görürdünüz :D

Son düzenleme:
Emre bu arada Turbo ile ilgili bir seyler dusundun mu?V-max burada belki cok yakinda Corsa OPC ye Astra OPC motoru takacak..

Evet Erden düşünüyorum yaza doğru. K04 + dbilas manifold + intercooler + remap ile zaten 300 hpleri yakalıyor rahatça :)

VMax var da Markus gelememişti İstanbul'a , Ankara'ya çağırmışlardı beni o sebeple remap yalan olmustu.

Fatih abi merakla bekliyorum eğer Superchips yaptırırsan bir ara deneyelim,farkı görüp ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü Superchips veya Dr.Ecu Mapping :)

Geri