Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendekide opc bana göre :):) özel yazlımla bende 136 hp den 137 ye cıkardım :):) saka bir yana vectralardada varmı :=)

bendekide opc bana göre :):) özel yazlımla bende 136 hp den 137 ye cıkardım :):) saka bir yana vectralardada varmı :=)

Her araç için bir mapping vardır ;) Atmosferik yalnız turbo kadar verimli olmaz , 136 hpden çıkacağın güç 150 falan olur benim bildiğim.

ah OPC ah.... :D

Gebze'de oturduğum yerin 1 sokak üstüne arada sırada Meriva OPC geliyor onu görüyorum,
Çorum'a gurbetçi Zafira OPC geliyor, şansıma oda evin yakınlarında =)
bir seferde Emre'nin OPC'ye binme imkanım oldu işte.
her konu acıldığında teşekkür ediyorum, yine etmeden geçmeyim, teşekkür ederim Emre :D :D

çevreyolundaki videoları eklememin sakıncası varmı?

bu arada Corsa OPC'de 53.582 TL olmuş, son baktığımda 48.bin küsürdü <_<
diğerleri de zaten artık gelmiyor.
bizimde birgün almaya imkanımız olur mu acaba?:rolleyes:

He ya İstanbulda bir Vecta OPC var ama o üye değil galiba.

vectra c 2.8 diyorsun herhalde o satıyor aracı telde konuşdukda anlaşamadık fiyatta anlaşsak alıcakdım..

ah OPC ah.... :D

Gebze'de oturduğum yerin 1 sokak üstüne arada sırada Meriva OPC geliyor onu görüyorum,
Çorum'a gurbetçi Zafira OPC geliyor, şansıma oda evin yakınlarında =)
bir seferde Emre'nin OPC'ye binme imkanım oldu işte.
her konu acıldığında teşekkür ediyorum, yine etmeden geçmeyim, teşekkür ederim Emre :D :D

çevreyolundaki videoları eklememin sakıncası varmı?

bu arada Corsa OPC'de 53.582 TL olmuş, son baktığımda 48.bin küsürdü <_<
diğerleri de zaten artık gelmiyor.
bizimde birgün almaya imkanımız olur mu acaba?:rolleyes:

Ekleyebilirsin Çağrı sorun değil..Rica ederim ne zaman istersen binebilirsin ;)
Corsa Opc de gelmiyor hala ya tekrar sorduk arkadaş bekleyip duruyor almak için ancak getiremeyiz diyor hala galeri...Ben anlamadım getiremeyeceksen fiyat neden koyuyorsun...Zaten cam tavan + AFL ile fiyatı 57ye falan geliyor :D O yüzden Clio RS düşünüyoruz şimdi arkadaş için.

Şu Vectra ya da of diyorum sadece :( Keşke forumdan biri alsa da görme imkanımız olsa :D

dyno ankarada varmi bilgim yok varsa gidecem o kesin cünkü merak ediyorum 4.000 tl kazikmi yedim yoksa gercekden parmin karşilini aldim cok cok merak ediyorum benim arabam 150 hp gir mi yoksa 4.000 tl verdim 192 hp mi ? ankarada bir opc görsem kapişcam ozaman anlarim ya kafa kafaya gideriz yada opc beni gecer gider bende tozunu yutarim

ankarada dyno:

erciyes işyerleri sitesi şu acity alışveriş merkezinin orda istanbul yolunda livanın yanından girin

erkaya servisi var tabelası falan büyük 20 liraya falan ölçüyordu

ama aracın önüne havalandırma koymasınıda isteyin işi bilmeyen meraklıları kandırıyo napacaan firildagı gerek yok diyo:)

arac yolda giderken önden rüzgar alır onu canlandırmak içn havalandırma şart

biraz lastikleriniz kokar dert etmeyn

Geri