açık hava filtresi vectra 2.0 16v

ya arkadaşlar araca soğuk hava aldırabilirseniz iyi olur.. ama öyle apaçi işi yapmayın bi kazancınız olmaz.. hoş kazanç nedir tartışılır ama :D

soguk hava alabilmek için biryerleri kırıp dökmek lazım bence yoksa yalan olur hava filtresi

soguk hava alabilmek için biryerleri kırıp dökmek lazım bence yoksa yalan olur hava filtresi

Genelde Honda Civic Kullanıcıları Ön tamponun sağ tarafını Yuvarlak biçimde kesiyorlar ve o bölgeye Ona göre Plastik takıyorlar. Ve Soğuk Havayı Oradan Alıyorlar :D Denemeni tavsiye ederim :D

bende ara borularıı var bende yapıcamda makınayıı soktumm :)

ankarda k&n satan bir yer varmı yada alacagım ürünün kodu varmı ?

p1030814r.jpg

bende powercap var açık hava filtresi ile kullanıyorum ses agyet güzel ve de sıcaktan pek etkilenmiyor.

p1030814r.jpg

bende powercap var açık hava filtresi ile kullanıyorum ses agyet güzel ve de sıcaktan pek etkilenmiyor.

filtre yalıtım istiyor bence, öyle açıkta kalırsa etkilenmemesi imkansı gibi birşey.

vectra 2.0 ecotecten ses alınıyor fakat kaput altındaki sıcak hava araca resmen işkence oluyor. denedim. halen kullanıyorum. şuan jsv nin kapalı carbon kutulu filitresi var ve ucundada kıvrılabilen plastik boru var. borunun ucu tampon içine kadar uzatıldı. fakat bu şekildeyken ses az çıkıyor. eğer boruyu çıkarırsam ses çoğalıyor fakat sıcak havadan dolayı motor performansını ciddi yitiriyor.

dostum nasl alınoyr ben 3 tane farklı farklı filtre deneyim yinede yok ses.

Geri