açık hava filtresi vectra 2.0 16v

1.6 vectralar bögürüyo ama 2.0 larda fazla bi ses yok 3000dd den sonra biraz hissettiriyo kendini o kadar ama motor içindeki sıcak havadan bariz yürümüyo araba tavsiye etmem hiç bulaşma derim

saol dostm.kutu içi filtre deneyecem

benımkıde mukkemmel ses verıor buda resımı yakıttada etkılesım yok cekıs gucude arttı performans super..

p1030814r.jpg

bende powercap var açık hava filtresi ile kullanıyorum ses agyet güzel ve de sıcaktan pek etkilenmiyor.
hava filtresi 2 bin motorlarda cok fena oluyor felaket güzel bir ses var :)
o kırmızı turbomu ::) cok güzel araba masallah

o kırmızı turbo değil oktay. onun yerinde sfi kutusu var ama biraz daha performans istiyorsan o kutu yerine bu powercap denilen parçayı takıyorsun. ;) hüseyin abinin aracının motorunu bir defa görme şansım oldu. gerçekten acayip temiz bir motor. bir cm2 alanda toz dahi yok :) yaa ben arabayı yıkıyorum 1 saat içinde leş gibi oluyor. bize böyle temiz motor haram haram :D:D:D maaşallah!

benımkıde mukkemmel ses verıor buda resımı yakıttada etkılesım yok cekıs gucude arttı performans super..

dostum nasl cok ii ses veriyor araçlarımızdaki fark nedir.? ek bi özellik eklettin mi

Elimde Halis Mulis FK Var Almak İsteyen olursa haberiniz olsun.. 1.6 da üst devirlerde iyi ses veriyor vectra c lerde ama alt devirlerde ses gelmez.. 2.0 larda ses olmasada performansdan verim olucağı kesindir ne kadar çok rahat nefes alırsa motor performansıda o kadar verimli olur..

Geri