açık hava filtresi vectra 2.0 16v

o kırmızı turbo değil oktay. onun yerinde sfi kutusu var ama biraz daha performans istiyorsan o kutu yerine bu powercap denilen parçayı takıyorsun. ;) hüseyin abinin aracının motorunu bir defa görme şansım oldu. gerçekten acayip temiz bir motor. bir cm2 alanda toz dahi yok :) yaa ben arabayı yıkıyorum 1 saat içinde leş gibi oluyor. bize böyle temiz motor haram haram :D:D:D maaşallah!

hımm pahalımı o :) yine imdadıma sen kosuyorsun :):)

2.0dan ses çıkıyo diyen arkadaşlar siz bi fiyat bravo,focus yada 1.6 vectra vb. araçlardan nası ses çıktıgını duymadınız hiç sanırım bizim araçlarda orjinalden biraz fazla ses dışında ses yok

ayrıca motorun altında soguk hava alıcak yerde yok açık filtre takarak performansı eksiye düşürüyosunuz..

2.0dan ses çıkıyo diyen arkadaşlar siz bi fiyat bravo,focus yada 1.6 vectra vb. araçlardan nası ses çıktıgını duymadınız hiç sanırım bizim araçlarda orjinalden biraz fazla ses dışında ses yok

ayrıca motorun altında soguk hava alıcak yerde yok açık filtre takarak performansı eksiye düşürüyosunuz..
kişin ıyıde yazın motor yurumuyor çekış problemı oluyor ensaglıklisı kıt alıcan
valla fıat arabalrının yanına gelıpte gazlamayın felekı palıo bravo hava fılıtresınden emış yapa yapa yamultu k N marka fılıtreyı bızım motorlar ecoteck oldugundan fazla ses yok bıze cok ses cıkıyor gıbı gelıyor :D

bence açık hava filtresi öyle faydalı bir şey değil mantıken amacı doğru ne kadar çok hava o kadar rahat motor performanslı gidiş orası doğru ama bazende düşünüyorum fabrikalar 1-2 beygir motordan fazla alabilmek için milyon dolarlık ar ge çalışmaları yaparken böyle basit bir şeyi gözden kaçıramazlarki onlar en kralını yaparlar kitli falan yani demek ki var bildikleri ama şuda var fazla beygir veriyormu evet veriyor bir sürü aracın dyno testleri var açık hava filtresi öncesi ve sonrası beygir ölçümleri var arabanın gidişi rahatlıyormu evet rahatlıyor bunu arabamda çok hissettim giderken özellikle sıkışınca ıkınan benim arabam açık hava filtresinde çok rahat çıkıyor dik yokuşu.. üst devirlerdeki o tatlı seside cabası otobanda az kafalar çevrilip bakmıyor değil arabanın içindekilerde motorunda bir şeymi var diyor içeride çok tatlı bri ses geliyor..

malesef bizim kasaya göre hazır kitler yok bildiğim kadarıyla çünki kaput alında soguk hava aldırıcak bi yer yok anca sağ ön çamurluğa eski transporterlerdeki gibi bi havalandırma deligi yada kaputa bi delik açmak lazım ki soğuk hava alsın +hp getirsin

malesef bizim kasaya göre hazır kitler yok bildiğim kadarıyla çünki kaput alında soguk hava aldırıcak bi yer yok anca sağ ön çamurluğa eski transporterlerdeki gibi bi havalandırma deligi yada kaputa bi delik açmak lazım ki soğuk hava alsın +hp getirsin

beygir istiyorsan paper cross deniyordu galiba ince kutu içi hava filtreleri var green nin k&n nin beygirde alırsın arabanın orjinalide bozmassın ses falan düşünmüyorsan.

bu arada FK AÇık HAva Fİltrem Satılıkda :D ALmak İSteyen Temasa GeçeBilir

Açık hava filtresi iyidir nefes açar bünyeyi rahatlatır iyi gelir iyidir iyi :)

hakan arkadaşım c kasa tahimini 1.6 kullanıyosun sizde zaten ses çıkar filtreden ama 2.0 ecotec lerden ses çıkmıyo kutu içi filtrem zaten var sorun o diil;)

sorun 2.0dan ses çıkmaması filtreyle 3000-4000dd den sonra bi ince ses var o kadar

o zaman kaliteli bir egzoz yapıcan headers tarzı bir egzos katalatik iptali hem performans hem ses alıcaksın. 2.0 danda iyi verim alırsın.

sebring xt-1 son
sebring orta susturucu(daha takmadım)
bir de düzgün header bulursam egzoz mis olucak sanırım:)

en güzeliii egsozz ecotclere filtre güzl olmuyoo oluyoda kışın oluyoo oda hafften ses yapıo 3000 5000 arası + bi hp yok yazında öldrüo motoruuu anca kutu içi alınırr filtre en gzli egsos sistemi=)

Geri