Acil; Jant,Yay taktım Fena Sürtüyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam karakas.

oncelikle kaç cm lik yay taktın ki bu kdr problem oldu?

arka taraf surtuyorsa eger yegane tavsıyem siyah plastik bakalitlerin içerde kalan alt kısmını komle kes ve civatalarını çıkart. zaten tırnakları var. o onları tutuyor. kafanda soru kalırsa cift taraflı bant ta koyarsın.

öylece o sorunun kalkar.

ön tarafa gelince muhtemelen sadece üst tarafa sürtüyordur. onunda cozumu skyeye ın dediği gibi fön ile ısıtıp yukarı doğru esnetebilirsin. yan tarafları surtuyorsa yine arka taraf için dediğim işlemi yaparsın.

selam karakas.

oncelikle kaç cm lik yay taktın ki bu kdr problem oldu?

arka taraf surtuyorsa eger yegane tavsıyem siyah plastik bakalitlerin içerde kalan alt kısmını komle kes ve civatalarını çıkart. zaten tırnakları var. o onları tutuyor. kafanda soru kalırsa cift taraflı bant ta koyarsın.

öylece o sorunun kalkar.

ön tarafa gelince muhtemelen sadece üst tarafa sürtüyordur. onunda cozumu skyeye ın dediği gibi fön ile ısıtıp yukarı doğru esnetebilirsin. yan tarafları surtuyorsa yine arka taraf için dediğim işlemi yaparsın.

Selam MELİH ;

3,5 Vogland taktım.Önler sürtüyo şimdilik.Arkalar için daha test yapamadım.Arkadaşlar oturtacağım öyle bir tur atacağım :) bakalım sürtecekmi? Önler için bakalım skyeye'nin önerdiği yere bir danışayım.Umarım problem o kadar basit çözülür.Bu arada sen ne yaptın seninkilerde sürtüyor diye biliyordum halledebildin mi ?

Opelteam web sitesine erişemiyorum.Sıkıntı var sanırım,bilemiyorum belki şirketin web çıkışlarındada problem olabilir.Adres ya da tel verebilir misiniz ?

halledilirse nasıl yapıldıgını ve ne kadar sürdügünü sölersen iyi olur bölece bu sorunu yasayanlara fikir olur

halledilirse nasıl yapıldıgını ve ne kadar sürdügünü sölersen iyi olur bölece bu sorunu yasayanlara fikir olur

Halledebilirsem kesinlikle paylaşacağım.Bu bence önemli bir konu.Nerede,nasıl,önceki ve sonaki halini yayınlamak istiyorum.

umut bende önde problem olmadı. ama nasıl olduda sende oldu anlayamadım. bendeki jantlar da 205 40 16. benımkının surtme olasılığı senınkınden cok daha fazla cunku taban genış. ofset i de 7 dıye bılıyorum benımkının. acıkcası tam bılmıyorum ama 7 olmalı oyle hatırlıyorum. ön de sorun olmadı bende. arka tarafta sorun olursa dedıgım gıbı cok rahat halledebilirsin. önler için sorun yaşamadığımdan çözüm düşünmedim...

sen paylaşırsan belki bende aynı uygulamayı yaptırır, ılerısı ıcın sorun yaşamam.

şimdi sana asıl benım baska sorum var. otobanda ilerliyorsun , ani iniş ve çıkışlar oluyor. kot farkından dolayı. oralarda aracında aşırı esneme zıplama hissediyormusun? (jant yay işinden sonra....)

otobanda o tip esnemelerin bulundugu yerlerde dikkat edip bana bilgi verirsen sevinirim. benim yaylarda 3.5 mu 4 mu tam bılmıyorum. apex çoğu yerde 4 yazıyor. satıcı 3.5 dıye vermıştı bana :)

umut bende önde problem olmadı. ama nasıl olduda sende oldu anlayamadım. bendeki jantlar da 205 40 16. benımkının surtme olasılığı senınkınden cok daha fazla cunku taban genış. ofset i de 7 dıye bılıyorum benımkının. acıkcası tam bılmıyorum ama 7 olmalı oyle hatırlıyorum. ön de sorun olmadı bende. arka tarafta sorun olursa dedıgım gıbı cok rahat halledebilirsin. önler için sorun yaşamadığımdan çözüm düşünmedim...

sen paylaşırsan belki bende aynı uygulamayı yaptırır, ılerısı ıcın sorun yaşamam.

şimdi sana asıl benım baska sorum var. otobanda ilerliyorsun , ani iniş ve çıkışlar oluyor. kot farkından dolayı. oralarda aracında aşırı esneme zıplama hissediyormusun? (jant yay işinden sonra....)

otobanda o tip esnemelerin bulundugu yerlerde dikkat edip bana bilgi verirsen sevinirim. benim yaylarda 3.5 mu 4 mu tam bılmıyorum. apex çoğu yerde 4 yazıyor. satıcı 3.5 dıye vermıştı bana :)

Seninki MAM jant bildiğim kadarıyla.Seninkiler 6,5 diye biliyorum bende.Benimkiler 7 onu çok iyi biliyorum.Henüz otoban deneyimim olmadı ama olursa muhakkak beliririm.Yaylar Vogland ve tahminimden çok iyi çıktı.Tabi asıl denemeler uzun yolda olacak.Bu hafta bir aksilik olmazsa tekirdağ yapabilirim.O zaman sana iletirim.Zaten bir çözeyim hemen yazacağım.Yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

16'' sürtüo sa corsala bzm arkadas yandı.. :D 17'' sipariş ettik bugun arabasına:D

Geri