Acil; Jant,Yay taktım Fena Sürtüyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende de vardı sürtme...bu sürtmenin tek çaresi çamurluğun içinde kalan sac payını şerit şerit kestirip içeri büktürmek...şerit şerit kestirmenin amacı bükülmeyi kolaylaştırıp dışarıdaki demirde herhangi bir eğilme ve bükülmeyi önlemek...

O nasıl oluyoki yawwww.Tam anlayamadım.Önlerde şu an sıkıntı yok zaten.Problem şu an yüklü iken arkada.OOOfff ooofff bi keyifli süremedim yawwwwww

O nasıl oluyoki yawwww.Tam anlayamadım.Önlerde şu an sıkıntı yok zaten.Problem şu an yüklü iken arkada.OOOfff ooofff bi keyifli süremedim yawwwwww

arka çamurluğun içinde bi sac payı vardır...ince bi sac hemen çamurluk ağzında...eğer lastiğin yan kısmında aşınma varsa o dediğim sacı içeri büktürerek kurtulabilirsin....eğer arkaya oturunca lastiğin üst kısmı sürtüyorsa yayın esnemesini azaltmak gerekir...

bu get lastıgı nedır nasıl takılmış bır foto cekıp sıteye koyarsan sevınırım. arkayı da yapmanın tek yolu var karakas , ki ben sana bunu anlatmıştım. birdaha anlatıyorum. arkadaki siyah bakalit, tamponun devamı olan yani.. . onun içeri doğru olan kısmını komple keseceksin, sonra onun içerde montaj vidaları var onları da komple çıkaracaksın. ve o bakalitleri siyah silikonla kaportaya yapıştırtacaksın.

umut sen sıkma canını sanırım arkalara lastik koymaya gerek kalmıcak. dodiklerini içerden biraz eritirsek hallolur. yada 1cm keseriz içerden. bendede vardı arkada ama ben hallettim. c.tesi gel sen bende orda olucam

Bu hafta değilde diğer hafta orada olabilirim ancak.Çözüm olursa süper olur merthan :) Bu arada ayna işi ne alemde ??? Öğrenebildin mi ?

konuyla alakası yok ama corsan guzelmıs

evet evet.... bencede umutun arabası çok güzell. yani okadar güzelki askalsın nerdeyse benim corsam kadar güzel dicem :D :kop: :kop: ....

yok yok şaka bir yana yeni halini görmeniz lazım 10 numara olmuşş.. bu arada senin ayna işini konuşamadım çünkü hakan şehir dışına çıkmış. cuma gelecekmiş. gelir gelmez giderim yanina ben..

karakas sen aynalara napıcaksın. zaten m3 ayna var sende.

karakas sen aynalara napıcaksın. zaten m3 ayna var sende.

Benim aynalar içerden ayarlı değil,Eski aynaların kollarıda uymuyormuş sanırım.İç taraf öyle delik kaldı.Merthan'ın arkadaşında varmış öyle model.Uygun fiyatlıymış ayrıca gidip bakacağım onlarada.

Geri