Acil; Jant,Yay taktım Fena Sürtüyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar umuttan önce ben haber vereyim dedim:)

umut'un lastiğin çamurluğa sürtme olayının çözümünü bulduk ve hallettik.....

OPEL TEAM .mustafa abiye teşekkürlerr:):):)

UMUT kardeşim umarım sorunla karşılaşmazsın. bu arada senin arabanda sticker görmedim orda bakıcaktım varsa verecektim sana ama unuttum. kusura bakma. neyse haftaya yenileri geliyor onlardan yapıştırırız. bu arada sen hangi beden tshirt istiyosun??

UMUT kardeşim umarım sorunla karşılaşmazsın. bu arada senin arabanda sticker görmedim orda bakıcaktım varsa verecektim sana ama unuttum. kusura bakma. neyse haftaya yenileri geliyor onlardan yapıştırırız. bu arada sen hangi beden tshirt istiyosun??

sorunu nasıl çözdüler anlatırmısınız...

aslında basit oldu. yaylar için özel tasarlanan lastikler var. yayların baklalarının arasına konuluyor ve esnemeyi azaltıyor. böylece araç sürtücek kadar yere yaklaşmıyor. araçta herhangi bir yükselme yada konforunda herhangi bir değişiklik olmadı sanırım. gerçi umut daha iyi bilir bunu. bende bindim tur attık 3 kişi. sert çukurlarada girdik ama herhangi bir sürtme olmadı. ama yarın umut uzun yol tecrübesini yazar. inşallah sorunla karşılaşmamıştır.

aslında basit oldu. yaylar için özel tasarlanan lastikler var. yayların baklalarının arasına konuluyor ve esnemeyi azaltıyor. böylece araç sürtücek kadar yere yaklaşmıyor. araçta herhangi bir yükselme yada konforunda herhangi bir değişiklik olmadı sanırım. gerçi umut daha iyi bilir bunu. bende bindim tur attık 3 kişi. sert çukurlarada girdik ama herhangi bir sürtme olmadı. ama yarın umut uzun yol tecrübesini yazar. inşallah sorunla karşılaşmamıştır.

direk yaya etki yaptınız yani...dodiklere veya davlumbaza bir işlem yapılmadı galiba?

karakas ın araba halloldu ya daha ugramaz buraya artık :)

Merthan sorma yawww,Tekirdağ'dan dönerken arkada iki kişi vardı ve arka taraf sürttü bu sefer :) Giderken hiçbir problem olmadı.Gayet güzel güzel gittik.Ama dönüş sıkıntı oldu.Arkaya kimseyi almayacağım heralde.:p Ama şöle bişey var Get lastiklerine baktım orada pek kalıcı değil gibiler.Bakalım bir süre daha kullanalım.Yaylanmada falan bir sıkıntı olmadı ama.Gayet iyiydi.

Herkese Selam ;

Evet ilk önce dodik ve davlumbaz için işlem yapıldı.Ama çare olmadı.Mustafa Abi'yle tura çıktık ve sürttü.Sonra Get lastiği denedik ve ben akşamında Tekirdağ'a gittim.Gidiş çok iyiydi.Yaylanmada falan sıkıntı olmadı.ama dönüş çile gibiydi.Arkaya iki kişi aldım ve bu sefer arka taraf sürttü.Mustafa abi gene aynı işlemmi olur nedersin;)

Ama sanki kalıcı değil gibi.Dün merak edip baktım,hatta kayınpederle krikoyla kaldırıp baktım.aşınma olmuş biraz lastiklerde.Kullanan bir arkadaş vardı ona bir sorayım ben ne durumda onun lastikler.Yolda falan yakalanmayalımda.:eek:

Melih üzdün beni.Sadece problem oluncamı yazıyoruz ;) sadece dün gece geldim o yüzden yazamadım.Bu hafta gene gideceğim gene yazarım durumu sizlere.

bende de vardı sürtme...bu sürtmenin tek çaresi çamurluğun içinde kalan sac payını şerit şerit kestirip içeri büktürmek...şerit şerit kestirmenin amacı bükülmeyi kolaylaştırıp dışarıdaki demirde herhangi bir eğilme ve bükülmeyi önlemek...

Geri