acil vectra yardım

arkadaşlar biliyorsunuz vectra cdx alışkanlık oldu başka bişey binemez olduk.yine bir cdx var ama otomatik ve üzerinde brc sıralı sistem var.benim acil öğrenmem gerekense 2000 model otomatik vectra lpg de ne kadar yakıyor(son lpg fiyatlarında) benzinlide ne kadar yakıyor.
acil öğrenmem gerekiyor çünkü pazartesi araca bakmaya gidecem

yanlışım yoksa otomatik benzinli: 300-350
otomatik lpg' li : 180-250

tercihim otomatikten yana...şimdiden hayırlı olsun..

pardon arkadaş ya arabayı almışın bile:)yorumlara bakmadan yazmışım,hayırlı uğurlu olsun otomatik vitesi sevmişin anlaşılan sevindim,kazasız,belasız,cezasız sürüşler diliyorum..

herkese teşekürler...

savaş abi çok haklısın kalkışlarına hala alışamadım zamanla onuda anlayıp alışacağız

hamza kardeşim biraz zaman geçsin sana detaylı bilgi verecem.ama lpg siz bu iş otomatikte zor walla.fotolar gelcek ama detaylı iç temizlikten sonra.şimdi içi leş gibi :)

opelist kardeş eywallah daha iyi senin olsun ( nickin var ama adın yok)

walla ben aldığım lpgsiz yaza kadar idare ederim diyordum ama bu aralar lpg taktıracak gibi görüyorum kendimi ;)

hayırlı olsun otomatik güzel bir tercih hemen şanzıman yağına baktır gerekirse değiştirirsin.

hayırlı olsun özkan kazasız belasız binersin işallah,benim arabada otomatik vites ben gayet memnunum,lpg de(fiyatların düşüşüne çıkışana göre) 190 ila 200 kuruş civarında yakıyo benim araba,arabamı çok seviyorum...

hayırlı olsun özkan kazasız belasız binersin işallah,benim arabada otomatik vites ben gayet memnunum,lpg de(fiyatların düşüşüne çıkışana göre) 190 ila 200 kuruş civarında yakıyo benim araba,arabamı çok seviyorum...

teşekür ederim
bende o civarda tahmin etmiştim zaten...

Geri