Acil Yardim Lütfen !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sekan hayırlı olsunnn!... e baklavalar masraflardan öncemi sonramı gelcek?

allah kaza bela vermesin!..

Hayırlısı olsun, bende çok araç alır satarım..Söylediğin masraflar düzgün bir tamircin varsa toplamda can yakmaz..Sonuçta ikinci el araba, illaki birkaç masrafı olacak..Eğer büyük kazası yoksa, şasi fln yamul değilse, motoru, yürüyeni iyi, tangırtı - tungurtusu yoksa ve de duruşu , sürüşü keyifli ve sessisze alır geçerim..sende onu yapmışşın, hayırlısı olsun, kazasız belasız sür:)

Arkadaşim Sadece Parça Yaklaşik 600 Ytl Bulur Bunun Işçiliğinide Koyarsan Fiyat Artar. Arabayi Alirken Masrafini Düşürtüp Almaya çaliş Alamazsan Boşver Alma Başka Bişi Al

Saolun arkadaşlar tekrardan. Şimdide kullanma kılavuzu derdine düştüm :D

İbrahim kardeş baklavaların siparişini verdim en yakın zamanda gelir herhalde :) . Ama baklavalardan önce arabanın kuyruğu eğriymiş düzeltilecek, ıslatılması gerekiyormuş ıslatılacak. Kimisi lastiği eğri gidiyor dedi,alırken farketmemiştim, tavsiyem almadan önce iyice bakın eğrisine doğrusuna.Daha ne masraflar çıkarır bilmiyorum. Aracı aldıktan sonrası daha masraflıymış be :)

Arkadaşim Sadece Parça Yaklaşik 600 Ytl Bulur Bunun Işçiliğinide Koyarsan Fiyat Artar. Arabayi Alirken Masrafini Düşürtüp Almaya çaliş Alamazsan Boşver Alma Başka Bişi Al

Mesajını şimdi gördüm arkadaşım ama ilginç geldi. Ben aldım demişim, izlenimlerimi anlatmışım, herkes tebrik etmiş. Sen boşver alma başka bişi al demişsin :) 2. el alıp da 500-600 masraf etmeden binen varsa helal olsun derim. Ayrıca bu masraflar yetkili servisin çıkardığı masraflar. Onların değerlendirme ölçütlerini biliyosundur sanırım. Fiyat zaten uygundu,ben olsam işine geliyorsa al derim içimden. Araç bu şartlar bu. Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Aracımı satarken binbir türlü insanla muhatap oldum. Senin arabanın şurasında şu var onun için fiyatı bu olsun diyenlere kesinlikle satmadım. Kötüleyerek fiyat düşürmek tarzım değildir. Yorumların için teşekkür ederim...

Mesajını şimdi gördüm arkadaşım ama ilginç geldi. Ben aldım demişim, izlenimlerimi anlatmışım, herkes tebrik etmiş. Sen boşver alma başka bişi al demişsin :) 2. el alıp da 500-600 masraf etmeden binen varsa helal olsun derim. Ayrıca bu masraflar yetkili servisin çıkardığı masraflar. Onların değerlendirme ölçütlerini biliyosundur sanırım. Fiyat zaten uygundu,ben olsam işine geliyorsa al derim içimden. Araç bu şartlar bu. Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Aracımı satarken binbir türlü insanla muhatap oldum. Senin arabanın şurasında şu var onun için fiyatı bu olsun diyenlere kesinlikle satmadım. Kötüleyerek fiyat düşürmek tarzım değildir. Yorumların için teşekkür ederim...

kardeş sen en iyisini yapmışsın ayrıca takas vermişsin ki belirtmişsin alan kişi senin aracı servisi falan da göstermemiş kendi öle bi bakmış zaten adam farkında 2. el araç alıyo tabiki masraflı olacak sen bile diyosun benim aracıma serviste gösterse bir sürü şey çıkar diye bunlar normal şeyler o yüzden alıp 3-5 kuruş masraf etmek normaldirr takma kafana keyfini çıkar (ayrıca öyle fiyat kıranları hiç sevmemdim zaten sen kendine yakışanı yapmışsın)

triger seti:125 ytl
debriyaj seti:130 ytl
keçelerin tamamı (ortalam):30 ytl
ön amartisörler (çifti):130 ytl
rot kolu : 90 ytl
susturucu: 40 ytl

ORTALAMA 500 YTL PARÇAYA 200 YTL İŞÇİLİĞE PARAN GİDER

eyup01 arkadaşım ben anlamadım bu işi dün 500 ytl dedin bugün 600 e çıktı...ayrıca arka susuturucu 40 ytl dediğin orjınalmi yoksa çıkmamı 40 ytl e vectra c nin susuturucusunu nerden buldun.yansanyinin gelişi bile 40 ytl değil arkadaşım

sen bi cansu ustaya git bakalım! :D ne dicek?? artık 1.8 gitti isimde 1.6 olur heralde :D dimi?

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Soner kardeş o arkadaş bana moral vermek için düşük yazmıştır herhalde :) Ama cidden çok işe yaradı...

Cansu usta aracı 1 hafta önce gördü :D Almadan önce onun onayını aldım tabi. Hiç durma al dedi :)

kaçırmaaaaaaa!!!!!!!!!

kaçırmaaa vectra B ler eski kaldı vectra C lerin yanında arabanı yenilemiş olursun Vectra C gerçekten çok rahat araba o arabaya değer için rahat olsun adam akıllı bi bakım yaptır aldığın arabaya kullan saat gibiler hiç düşünme ..........................

Geri