sekan hayırlı olsunnn!... e baklavalar masraflardan öncemi sonramı gelcek?
allah kaza bela vermesin!..
allah kaza bela vermesin!..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşim Sadece Parça Yaklaşik 600 Ytl Bulur Bunun Işçiliğinide Koyarsan Fiyat Artar. Arabayi Alirken Masrafini Düşürtüp Almaya çaliş Alamazsan Boşver Alma Başka Bişi Al
Mesajını şimdi gördüm arkadaşım ama ilginç geldi. Ben aldım demişim, izlenimlerimi anlatmışım, herkes tebrik etmiş. Sen boşver alma başka bişi al demişsin 2. el alıp da 500-600 masraf etmeden binen varsa helal olsun derim. Ayrıca bu masraflar yetkili servisin çıkardığı masraflar. Onların değerlendirme ölçütlerini biliyosundur sanırım. Fiyat zaten uygundu,ben olsam işine geliyorsa al derim içimden. Araç bu şartlar bu. Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Aracımı satarken binbir türlü insanla muhatap oldum. Senin arabanın şurasında şu var onun için fiyatı bu olsun diyenlere kesinlikle satmadım. Kötüleyerek fiyat düşürmek tarzım değildir. Yorumların için teşekkür ederim...
triger seti:125 ytl
debriyaj seti:130 ytl
keçelerin tamamı (ortalam):30 ytl
ön amartisörler (çifti):130 ytl
rot kolu : 90 ytl
susturucu: 40 ytl
ORTALAMA 500 YTL PARÇAYA 200 YTL İŞÇİLİĞE PARAN GİDER
eyup01 arkadaşım ben anlamadım bu işi dün 500 ytl dedin bugün 600 e çıktı...ayrıca arka susuturucu 40 ytl dediğin orjınalmi yoksa çıkmamı 40 ytl e vectra c nin susuturucusunu nerden buldun.yansanyinin gelişi bile 40 ytl değil arkadaşımArkadaşim Sadece Parça Yaklaşik 600 Ytl Bulur Bunun Işçiliğinide Koyarsan Fiyat Artar. Arabayi Alirken Masrafini Düşürtüp Almaya çaliş Alamazsan Boşver Alma Başka Bişi Al