Acil yardım motor arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sametayta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sametayta

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2003 astra g aracım bundan 6 ay önce aracım tekleme (yokuş aşağı bile kerkinerek gidiyordu) motor arıza lambası yandı ve çekiş düştü ustam aracı çok zorlamadan yürütmemmi sanayiye getirmemi söyledi aracı götürdüğümde ateşleme bobini ni değiştirdi araç motor arıza lambasını kapattı . bundan 2 hafta önce aracım yokuş aşağı aynı problemi yaşattı lpg deydi ustamı aradığımda benzine çekmemi söyledi bende benzine çektim birkaç gün bindim tekleme problemi ortadan kaklktı. ama aklımkda deli sorularla ustaya gittim . oda bana değiştirilen parçalardan sonra bu problemin olmaması gerektiğini söyleyerek . lpg den olduğunu söyledi aklıma yattı çünkü en son aldığım gaz saçma geldi 32 lt lik depoma 34 litre bastılar bana pis gaz la sıkıştırma hava sebeb olabilir dedim sonra aklıma arıza lambasını kapatmadan makinaya takdırmak geldi
cihaz abağlantısını yapan usta aracın 3. silindir bloğunun krum bağlamış olduğunu bu blokta yanma ola olasılığının olduğu gibi kafamın almadığı bir şekilde benzinle devirlibir şekilde 1000 km yapmam gerektiğini ifade etti ...
kafam alllak bullak lütfen yardım

Eğer sorun sadece LPG de yapıyorsa LPG sisteminde sorun vardır.
LPG ayarları.
LPG enjektörlerin
Regülatör.

Sırası ile muhtemel sorunlu parçalar.

Eğer sorun sadece LPG de yapıyorsa LPG sisteminde sorun vardır.
LPG ayarları.
LPG enjektörlerin
Regülatör.

Sırası ile muhtemel sorunlu parçalar.
lpg daha yeni 20000 yaptı bakımını da 1 ay önce brc serviste baktırdım

Onların bakım dedikleri sadece filitreler değiştirir.
Medemki LPG kiti yeni, regulatorun diyaframı yenidir.
LPG taktirdiniz yere gidip durumu izah edin. Cihaza bağlayıp ayarlara baksınlar. Özellikle enjektörlerin kontrol etsinler.
Hatta biraz ısrarcı olup yeni enjektör ile test edin

Geri