Acil Yardım Vectra B2 Ateşleme Bobini

Arkadaşlar başka bir siteden bobini 153 liraya aldım, usta fiyata çok şaşırdı, takmadan önce deneme amaçlı egr valfini söktü temizledi çekişi çok farketti ama silkeleme devam etti, bobini de değiştirince araba şaha kalktı resmen.

Orjinal delphi alın sorun cikarmaz gm ye gerek yok delphi orjinal 200tl olmasi lazim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu silkeleme sürecinde arıza lambası yanıyor muydu ?

Orjinal delhi baktırdım, ilginçtir arıza lambası yanmadı, yanmayınca 3 ustaya gösterdim hepsi aynı şeyi söyleyince aldım zaten.

Ateşleme bobini motor 100bin km'yi devirdikten sonra değişmesinde fayda olan parça. Sizin durumda değişmesi şart hale gelmiş.

Ve benim araçta da sizin bahsettiğiniz gibi Opel'de de, fabrika çıkışı orjinal parça takılması tavsiye ediliyor.

Ben de 2 gün önce ateşleme bobinini değiştirdim..Araçta rolanti düzensizliği vardı..Motor yağı, filtreler, bujiler, antifrizi,radyatörü komple aynı anda değişti..Fakat devir saati bazı çalıştırdığım zamanlar gereğinden fazla düşük (örn 0.6 dvr) bazen de yüksek (örn 10bin) seyrediyordu..Düşük devirlere konumlandığında da arac ve motor gereğinden fazla sarsıntılı çalışıyordu..Hatta bazen stop eder gibi oluyordu..Aracı 3 kere kullandım bobin değişiminden sonra...Benim aldığm da Alman HUCO marka idi..Şu an için bu anormalliklerde hissedilir düşüş var..

Geri