- Konuyu Başlatan
Çok tesekkürler hocamNokta atışı yapmanız zor , parça değişiminden önce motorda genelde arıza yapan, parçalara valflere odaklansanız daha iyi olur , şikayetleriniz bana EGR arızası gibi geldi, bi kontrol ettirin , temizlettirin, çünkü EGR tıkalı veya tıkanmaya yaklaşmış ise, yakıt hava karşım dengesi bozulur, düşük devirlerde silkeleme yapar ve rölanti düzensizdir, yüksek devirde EGR kapalı olduğu için bu şikayetleri görmemeniz lazım,
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Tesekkur ederim hocam@33hasan33 Geçmiş olsun üstadım. Her marka veya modelde insanı çileden çıkarabilecek arıza veya sorunlar yaşanabiliyor. Nokta atışı çözüm istemeniz gayet normal. Çünkü aracınız resmen deneme yanılma tahtasına döndürülmüş. Forumlarda araştırmak, farklı kullanıcı ve ustalardan görüş almak mantıklı. Umarım aracinizin sorunları en kısa sürede çözüme kavuşur. Stop ettikten sonra gelen çıt çıt sesi aracın ısınan parçalarından gelen sestir diye düşünüyorum. Çünkü istisnasız her yeni araçta görülür. Sıcak parçalar nispeten soguk olan havayla soğumaya başlayınca böyle sesler çıkarabiliyor. Kolaylıklar diliyorum.
Son düzenleme: