Ynt: Adanalı Decepticon
halil abi çıta çok güzel görünüyor. bizim siyah araçlarda daha çok göze hitap eder... alabiliriz aslında... ben de yetkili serviste beyaz ampul siparişi verdim... ama arıza gösterirse hoş olmaz bir de 4 ledli gündüz farları çok güzel olsa gerek. öfff yaa neden cosmo almadık....hllb link' Alıntı:teşekkürler kerem bey perdeleri görmeyi özellikle ben istiyordum. keşke bir tane yakın çekseydiniz perdenin dokusunu göstermek amacıyla. arkadaki amblem çok güzel olmuş. bagaj altı çıta da güzel olmuş, siyah araçta bayağı bir gösterir kendini. ( alsam mı acaba 032questn ). içeriye ben de led taktım güzel oldu. gündüz farlarına ledler arıza veriyor diye forumda yazılmıştı, ben dahil alanlar mtech t20 beyaz aldık. ancak geçen gün ankara reis opelde corsaya örnek olsun diye takılmış 4 ledli gündüz farı vardı. 15 gün sonra falan gelecekmiş satış için. perdelerin arka kelebekleri yok sanırım keşke olsaymış orjinalde var. ( 460tl ) perdeyi biraz daha düşünecem sanırım. zahmet olmazsa bir iki tane yakın resim paylaşırsanız çok sevinirim.