AFL - Bi-Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AFL - Bi-Xenon ?

yavuzozkan link' Alıntı:
Aracınızın orjinalinde olmasa bile AFL işlemi yaptırdığınızda opsiyonel olarak listelenir ve araç vizeyi alır. Fakat AFL için sensör braket ve ateşleyicilerin orjinal ve faal olması gerekir. Yoksa yapacağınız AHL veya AFL uygulamalarından dolayı vize alamazsınız. Tecrübeyle sabittir. İyi akşamlar

Yanlış biliyorsam düzeltin ama AFL sistemi araca sonradan dahil edilemiyor.

kenangokhan link' Alıntı:
Eğer uğraşırım derseniz taktırın. Vize zamanı gelince orjinale dönün sonra tekrar xenona :) Ama merceksiz xenon da başvurmayın. Birde amacınız sadece güzel görünsün beyaz görünsün ise philips diamond vision türünden H7 ampul de kullanabilirsiniz.

ledlerle sarı far kompinasyonu kötü duruyor gercekten , soledıgınız gıbı beyaz farlar varsa aracın orjınalıne neden koymamıslar acaba bunların sarı farlardan bır farkı var mıdır güvenle taktırabılır mıyız? bu farlardan taktıran arkadaslar varsa nerede taktırdıklarını söyleyebılır mı ben de ıstıyorum.

Bildiğim kadarı ile opsiyon işlemi sport gibi standart donanımında olmayıp fabrikasyon opsiyon donanım ilavelerinde kabul görmekte. Yoksa her önüne gelen opsiyon açtırır vizeden her türlü işlem geçerdi. Kaldı ki vize en son derdiniz. Farı açmak ya da orijinal farı uygulamak her babayiğidin harcı değil. Mumla aratır eski halini.

Aynen. Kesinlikle olmuyor. Her parçayı temin etsenüz alt yapı, tesisat yok. Adı afl ya aşağı afl yukarı afl olmuş.

dreamofice link' Alıntı:
ledlerle sarı far kompinasyonu kötü duruyor gercekten , soledıgınız gıbı beyaz farlar varsa aracın orjınalıne neden koymamıslar acaba bunların sarı farlardan bır farkı var mıdır güvenle taktırabılır mıyız? bu farlardan taktıran arkadaslar varsa nerede taktırdıklarını söyleyebılır mı ben de ıstıyorum.

Beyaz ampulu orjinalde neden koymadıklarını net bi şekilde bilmiyorum ama tahminim görüş kalitesinin düşük olacağındandır. 60-80 civarı ampul fiyatı var. Güvenle takabilirsiniz (philips yada osram tavsiyemdir) arıza ışığı söz konusu bile olmaz.

Ynt:

Sonradan eklenenilir..

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Sonradan eklenenilir..

Yanlış biliyorsunuz. Afl denilen sistem sonradan fabrika dışında ekleme ulama adapte edilemiyor. Farları, kamerayı, yükseklik-direksiyon açı sensörlerini bulsanız, bilmediğimiz parametreleri ayarlasanız bile afl siz çıkan araçta o tesisat alt yapısı yok. Afl den kasıt mercekli farı alıp perdeli xenon uygulamaksa onu yaparsınız. Ama af denilen sistemi uygulayabilecek kimse yok.

Ynt:

ևok fazla emin konuşuyorsun bunu yapan 2 tane adam biliyorum. Emin olmadığım şey hakkında konuşmam.. Youtube dan araştırsan Türkiye de yapan arkadaşlarla tanışabilirsin. Buradan isim yazmam uygun olmaz. Eğer bu konuda bilgi istersen bir iki tane de blog sitesi var onları da verebilirim. Tabi bu uygulamaları tam olarak yapabilmek için bolca zaman ve de malzemeye ihtiyaç var. ֖yleki adamlara essentia araba ver sana cosmo olarak versinler. ESP siz arabaya ESP yapanından tut quickheater takan adamına keyless go dan start stop yapan adamına kadar tanıyorum. Biz Türkiye de sadece mercekli farı arasak on günde çıkmayı zor buluyoruz.  Adamlar uçmuş derece de imkana sahipler. Bu arada bu arkadaşlardan bir tanesi 24.000 ₺ lik aksesuar yapmıştı hepsi de OEM parçaydı.

Geri