Aırbag üstündeki aksesuarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Selamlar gene ben ama bu sefer bir problem yok :P :D yolcu aırbag'inin üstüne gelecek şekilde sağ tarafında pusula görünümlü koku aksesuarı yapştırdım bu bir sıkıntı yaratırmı Allah göstermesin kaza anında mesela? teşekkürler.

Sıkıntı olabilir tabiki.havayastıkları çok hızlı bir şekilde açıldıkları için tehlike oluşur.zaten havayastıklarının önüne birşey gelmemesi gerektiği yazılıdır...

Sadece airbag bile zarar verebilirken üzerine birşey yapıştırmayı düşünmek son derece tehlikeli. Hiç tavsiye etmem. Airbagler biliyorsunuz baze arıza ile de açılabilmekteler istatistik olarak kaça tekabül eder bilmiyorum ama çevremizde ve forumda kaza olmadığı halde teknik bir hatadan açılan airbagler olduğunu da dikkate almakta fayda var.

Ayrıca google da aratırsanız ufak bir kazada açılan airbagin ölümüne sebep olduğu küçük çocukların haberlerini de bulabilirsiniz.
Hangi hız ve güçte doluyordu bilemiyorum ama yüksek bir hızda dolan airbagin önünü başka bir cisimle doldurmayın.

kesnlikle çok tehlikeli olur Allah korusun...

Aklıma geliyor bazen önümdeki airbag'in birden açılma durumu tırsıyorum.. Yarın ilk işim aksesuarı airbag'in üstünden yana kaydırmak olacak teşekkürler..

alnına yapısırr vallaa mıs gıbı kokarsınn sende:) usta saka bı yana cok tehlıkelı bısey kı suda var o nasıl bı kokudur fotosunu cekıp koyarmısn...

Airbag'in etki alanında olan herşey çok tehlikelidir diye biliyorum.Bence işinizi riske atmayın

alnına yapısırr vallaa mıs gıbı kokarsınn sende:) usta saka bı yana cok tehlıkelı bısey kı suda var o nasıl bı kokudur fotosunu cekıp koyarmısn...

:D :D missler gibi hemde . Yarın hem yerini değiştireyim hemde foto koyayım

usta ben kaza yaptıgımda aırbag acılmıstı patlayan camları koluma ve alnıma soktu o basıncla dusunsenıze bı sanıyenın bılmem kacta bırınde acıllıo bıde sız aırbag e dogru cakılıorsunuzz ALLAH korusunn yanı..

yolcunun kokuyu yutma tehlikesi bile var

Allah korusun

Geri