"Akaryakıt fiyatları kanuna aykırı"ymış..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbişey olmaz aynen zamlara devam ederler kıbrısta olupta litresi 1850den benzin almayı özledim.

Türkiyenin gelir düzeyine göre, dünyanın ennnnnnnnnnnnnnnnnn pahalı akaryakıtını kullanıyoruz.
Yazıklar olsun.

heheh rica etmişler petrol şirketlerine oy vermeye devam.ne ricası ulan adamın tepesine binicen merkezlerine yollucan maliyecileri canın istedimi doğan grubuna yollamıyonmu.
siz verin oy devam edin daha çokkk ağlarsınız.
benzinin edeceği para max 1.50 kuruştur. 1.50 kurusa kadar kısmı analarının sütü kadar helal olsun onun haricinde benden çaldıkları her kuruş haramdır.

3.17 .....benzin lpg Ankarada 1.15 olan yerler var ne yazacağımı şaşırıyorum ya yazık...

:mad::mad::mad: bence indirim olmaz yaz geldi herkes gezmeye gidicek yani kazıklanacak cok insan var daha

"EPDK aslında seçimlerden etkilenmemesi gereken bir kurul ken nedense kabine değişikliğine gidildi seçimler sonrası..Ve şimdi gelen kişi EPDK da eskiden bilinen akıllı bir adam ancak tabi bu çalışmalar ilk aşamada göze girip sonrada bilinen akp taktiği gözü çıkarmak olabilir.Yinede doğru düzgün ve iyi niyetli bir çalışmadır diye umud ediyorum hepimiz adına."

Geri