Akü Bitmesi

blackblade

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Merhabalar aracım bir süredir akü bitiriyordu bugün teşhis ettim. Aracım Astra Gsi 24 nolu sigortayı çektiğimde aküden çekilen akım düşüyor. Bu sigorta Tavan sinyal ve dörtlülerin sigortası, fakat neden bitirdiğini bulamadım sizce neden bitirebilir ?

Merhabalar aracım bir süredir akü bitiriyordu bugün teşhis ettim. Aracım Astra Gsi 24 nolu sigortayı çektiğimde aküden çekilen akım düşüyor. Bu sigorta Tavan sinyal ve dörtlülerin sigortası, fakat neden bitirdiğini bulamadım sizce neden bitirebilir ?
Led ampul var mı bu lambalarda

Şase yapıyordur bir yerlerde.
Akü şarj lambası da yanıyor mu?

En sağlamı elektrikçiye gidin.
Yada Yalçın abiye getirin hemen sorunu çözer

Şase yapıyordur bir yerlerde.
Akü şarj lambası da yanıyor mu?

En sağlamı elektrikçiye gidin.
Yada Yalçın abiye getirin hemen sorunu çözer
Ahh yalçın abiye bir yakın olabilsem aracın nerelerini gösterecem de işte.

O zaman led yoksa tesisata bak o hatta bağlı hangi ampul var ise sonrasında sigortayı tak ve tek tek ampulleri çıkar hangisinde düşerse o kısımda şase vardır direk o ampul hattına bakarsın

O zaman led yoksa tesisata bak o hatta bağlı hangi ampul var ise sonrasında sigortayı tak ve tek tek ampulleri çıkar hangisinde düşerse o kısımda şase vardır direk o ampul hattına bakarsın
Deneyecem teşekkür ederim. Yoksa elektrikci yolu gözüktü Selamun Aleyküm diyorsun 100 tl diyorlar

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Ahh yalçın abiye bir yakın olabilsem aracın nerelerini gösterecem de işte.
Getir bırak o halleder aracını.
Toparlar düzeltir teslim eder. Konuşurum ben yardımcı olur.

Getiremeyeceksen elektrikçiye götürmeni öneririm şase vardır aracında o nedenle akü bitiyor.
Soyulan bir kablo lpg den kaynaklı şase ya da başka bir olumsuz durum olması lazım.

elinde tamircilerin kullandıgı kontrol kalemi yoksa anlayamazsın abicim aracınızı saglam bir elektirikciye götürün ..

Geri