Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün aldım arkadaşlar Astra H cdti aracım için
General Motors'un kendi üretimi fakat 71 Amper fiyatı 175 tl
Yetkili servis 280 demişti 60 amper olanına )
(Şehir:Konya)
Dün aldım arkadaşlar Astra H cdti aracım için
General Motors'un kendi üretimi fakat 71 Amper fiyatı 175 tl
Yetkili servis 280 demişti 60 amper olanına )
(Şehir:Konya)
Lütfen yardımcı olur musunuz!!!
Merhaba benim 2005 model corsam var. Son bir kaç defadır arabayı çalıştıramadım .Marş kaçırıyodur diye oto elektrikçiye götürdüm.Onlar da aküsü ölmüş dediler.Ben de mutlu akü olsun olacaksa dedim adamlar takamadılar çünkü akü eskisine göre daha yüksek oldu.Araştırdım daha engin boyutta olanları var diye ama bunlar yok diyolar.Sizce servise gidip 300 lira bayılmalımıyım.yoksa doğru düzgün başka oto elektrikçi bulup ona mı yaptırayım. Açıkçası arızanın nedeninin akü olduğuna da inanmıyorum.Çünkü sabah don olmasına rağmen çalışan araba öğleden sonra çalışmadı ,güneşin altında bekliyodu. Anlamadım çok kafam karışık. Bir de dışarıda akü değiştirirsem tüm şifreler gidiyomuş.
Bu arada sizin akü fiyatları çok uygun ben 165 liraya mutlu aküyü sordum.
Lütfen yardımcı olur musunuz!!!
Merhaba benim 2005 model corsam var. Son bir kaç defadır arabayı çalıştıramadım .Marş kaçırıyodur diye oto elektrikçiye götürdüm.Onlar da aküsü ölmüş dediler.Ben de mutlu akü olsun olacaksa dedim adamlar takamadılar çünkü akü eskisine göre daha yüksek oldu.Araştırdım daha engin boyutta olanları var diye ama bunlar yok diyolar.Sizce servise gidip 300 lira bayılmalımıyım.yoksa doğru düzgün başka oto elektrikçi bulup ona mı yaptırayım. Açıkçası arızanın nedeninin akü olduğuna da inanmıyorum.Çünkü sabah don olmasına rağmen çalışan araba öğleden sonra çalışmadı ,güneşin altında bekliyodu. Anlamadım çok kafam karışık. Bir de dışarıda akü değiştirirsem tüm şifreler gidiyomuş.
60Ah Mutlu Silver Oluyor sizin araca, aynı araçta ben kullanıyorum. Yüksek ihtimal sizin gittiğiniz oto elektrikçisinde uygun olanı yoktu. Mutlu akü bayiisine gidin orada değiştirin. Şifre gerekirse bir tek teyp ister onuda tekrardan girmek kolay.
Mutlu akü bayiisi için numara:0850 811 0001
Son olarak yeni akü araca takılmadan mutlaka gözünüzün önünde voltajını ölçtürün 12.6vdan düşükse taktırmayın.