Olurmu üstad ne hatası ufak bir düzeltme yaptim sadeceHaklısın bugün kafam çok karışık, çok hatalı yazmışım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olurmu üstad ne hatası ufak bir düzeltme yaptim sadeceHaklısın bugün kafam çok karışık, çok hatalı yazmışım.
Sizin aracın teypinde cd varmı yoksa cd takmıyormusunuzBenim akü bu sabah yine boşalmış marş basmadı
Gizli özelliklerin açık olması bitiriyor deniyor bazı forumlarda ben de gizli menüyü açıyordum peki şimdi bu gizli menüyü nasıl kapatacağız onu bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Cd var ama radyo açıyorumSizin aracın teypinde cd varmı yoksa cd takmıyormusunuz
Eğer ki aracın teybine cd takmazsanız teyp bir süre sonra aracı kilitleyince açılır kendiliğinden teypin içerisine cd takınCd var ama radyo açıyorum
CD sürekli var için de siz biliyormusunuz gizli menü nasıl kapatılıyorEğer ki aracın teybine cd takmazsanız teyp bir süre sonra aracı kilitleyince açılır kendiliğinden teypin içerisine cd takın
Gizli menü kapatılmaz gıd ekran varsa araçta gizli özellik yani demek istediğiniz grafik bilgi ekranının grafik olarak araç bilgilerini bize verdiği menü gizli özellik le araç aküsü bitmez kendi aracimdada açık bunun yanında kış modu veri takibi hata kodları o menüde off yazan bende çoğu açık aküde bitmedi hiçCD sürekli var için de siz biliyormusunuz gizli menü nasıl kapatılıyor
Başka bir forumda da bahsetmişler kontak kapatınca onlarda kapanıyormuş ondan kaynaklı bir sorun görünmüyor. İyi ve can sıktı bu iş kaçakta yok 0,06 ma çıkıyor test sonucu dinamo 14,2 ile şarj ediyor ama akü boşalıyor bugün yeni aldığım akü tekrar şarj edilmiş haliyle takıldı bakalım ne olacakGizli menü kapatılmaz gıd ekran varsa araçta gizli özellik yani demek istediğiniz grafik bilgi ekranının grafik olarak araç bilgilerini bize verdiği menü gizli özellik le araç aküsü bitmez kendi aracimdada açık bunun yanında kış modu veri takibi hata kodları o menüde off yazan bende çoğu açık aküde bitmedi hiç
Bir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldiOlurmu üstad ne hatası ufak bir düzeltme yaptim sadece