Başınız sağolsun...Bir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başınız sağolsun...Bir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldi
Abi başınız sağolsun, rabbim sabırlar versin inş.Bir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldi
Başınız sağolsunBir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldi
Başınız sağolsun abiBir hafta içinde 4 vefat haberi ağır geldi
Sağol Berkay. Bugün de arkadaşımın babasının vefatı ile güne başladık . 2021 'de 2020 yılını aratacak mı ne?Başınız sağolsun abi
Aman abi ağzından yel alsın..Sağol Berkay. Bugün de arkadaşımın babasının vefatı ile güne başladık . 2021 'de 2020 yılını aratacak mı ne?
Gizli menü gizli özellik derken hocam? 4 cam anahtarla basılı tutunca açılıp kapanması dışında yok diye biliyorum benBenim akü bu sabah yine boşalmış marş basmadı
Gizli özelliklerin açık olması bitiriyor deniyor bazı forumlarda ben de gizli menüyü açıyordum peki şimdi bu gizli menüyü nasıl kapatacağız onu bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Gizli menü olayı setting tuşuma uzun basıp bip sesinden sonra bu tuşuna bastığınızda hararet akü şarj durumu yakıt tankı vs gibi bilgiler çıkıyor gizliGizli menü gizli özellik derken hocam? 4 cam anahtarla basılı tutunca açılıp kapanması dışında yok diye biliyorum ben
Başın sağolsun kardeşim. Allah bütün sevenlerine sabırlar versin, babacığının mekanı cennet olsun. Her ölüm çok acıdır ama kayıp aile içinden olunca insanın içi bir başka yanıyorBaşınız saolsun Rabbim cümle geçmişlerimize rahmet eylesin
bende 2020 de babamı kaybettim daha nasıl kötü bir yıl olabilirdi ki