Akü Markası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aracımın aküsü bitmek üzere sizce hangi marka akü tercih etmeliyim

• Kullanılan toplam oy
    43
220 v ile şoklayın aküyü:rakir:

Eskiden nerede böyle kaliteli şarjlı piller.O zamanın modası bir walkman aldım, pil bitti gece yarısı gidip alacak yer yok.Memleketteyiz tabi.Abim baktım elinde 12 volt araba teybi adaptörüyle geldi.Aldı eline pilleri tek tek pilin artısı adaptörün artısına eksisi eksisine gelecek şekilde yerleştirdi açtı adaptörü.Bir süre sonra baktım piller ısınmış bana gösterdi.Isındımı pil tekrar çalışır dedi.3 gün boyunca çalıştırıyordu pili.Fazla da değil 1 dakika bile sürmüyordu ısınması.Ne zaman pil bulamasam o yöntemi denedim hep.Bu seninkide o hesaba benziyor :D

220 voltta dikkat edin evinizdde kaçak akım ve yangın koruma otomatik şalteri varsa atıyor işe yaramıyor ben denemiştim:D

hondamın geçen zayıftı mutlu aldım kime sorsam işi bilen mutlu diyor mutlu 4 5 yıl rahat diğerleri 2 3 yıl diyorlar.vectramın da zayıf sanırsam üç dört gün yatarsa iki tek yapıyor alırsam ona da mutlu alırım.

benim corsanin 2005 den beri uzerinde olan gm akuyu bu kis basi degistirdim ve mutlu aku aldim 72 amper bakkalim bu da insallah exkisi kadar gider

Geri