ben 4 ay sonra marşa bastım bi sorun olmamıştı...
Tamam hocam teşekkür ederim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 4 ay sonra marşa bastım bi sorun olmamıştı...
benim motosikletin aküsü şarj tutmuyor ve içindeki su hep bitiyor kökten değiştirmeden yapılabilecek var mı ben bosch c7 akü şarj cihazıyla şarj ettim ama şarj bittiğinde multimetre ile bakınca yavaş yavaş voltaj düşüyor
suyu nasıl bitiyor? çok sıcak bir konumdamı duruyor yoksa motosiklet fazlamı şarj ediyor? şarj voltajını kontrol etmeni öneririm kardeşim motorun. 14.5 voltun üzerine çıkmamalı. yüksek motor devrindede kontrol etmeyi unutma.
akü şarj sonrası bi saat boşta durduğunda voltajı kaça kadar düşüyor.mesela şarj sonrası 12.7 lerde olabilir. yüzeysel şarj voltajıdır belkide o. 1 saat içinde boşta dururken 12.2 ninde altına düşüyorsa ömrü dolmuş olabilir...
abi motosikletin şarjı sağlam ondan sorun yok sadece akü sıkıntı motosikleti alırken adam 3-4 saat şarj olması gerek dedi nüfüs kağıdını unutmuşum onu alıp geleyim dedim 10dkda aküyü üzerine takmış ee hani 3-4 saatti dedim yeterli dedi şeref yoksunu
akü motoruun arkasında gidiş yönünün dikine kalıyor giderken yada duruken motor sıcaklığı oraya gelmiyor ama aküde dandik bişey adı sanı yok şarj bitince saniye başına 0.01 düşüyor