Alici Gözüyle Baksaniz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence oldukça iyi.. otomatik olması sever misin bilmem ama ben tercih ederdim.

Güzel arac tanıdık bır ustaya en ınce ayrıntısına kadar gosterılebılır weya servıslerde aracları a dan z ye kontrol ettırıosunu 70ytl mı ne en ufak detayına kadar bakıolar sorunları tek tek cııkıor ..

valla bu kasa vectralar çok güzel bana göre. gerçekten km si flan orjinalse çok iyi bir araç

bence fiyatı yüksek.kötü günü düşünmek lazım.arabayı satmaya kalktığında çok zorlanırsın.kuzenimde 2000 modeli vardı otomatik aynı şekilde dijital klima falan da vardı. 13.000 YTLye zorla sattı 1 yıl galeride bekledi araç.boya darbe de yoktu.sadece kilometresi bundan fazlaydı.bence 2 kez düşün almadan önce.

Güzel arac tanıdık bır ustaya en ınce ayrıntısına kadar gosterılebılır weya servıslerde aracları a dan z ye kontrol ettırıosunu 70ytl mı ne en ufak detayına kadar bakıolar sorunları tek tek cııkıor ..

doğrudur...:good::good:

mutlaka baktır bende bu şekilde almıştım nesi var nesi yoksa söylüyorlar..

Araç fena değil ama 2. el piyasasında çok şeyler dönüyor aracın geçmişini ve şasi numarasını motor numarasını çok iyi inceleyip araştır sonra başını duvarlara vurmayasın

kaput ile farlar arasında fazla mı boşluk var ben mi yanılıyorum ?
Yok farların etrafında çerçeve gibi saran siyah renkli lastikler var ondan dolayı boşluk varmış gibi duruyor. Araç güzel iyice baktırılıp alınabilir diye düşünüyorum.

Geri