ALINIK SPRİNT BOOSTER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anilx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALINIK SPRİNT BOOSTER

Odak Çağrı link' Alıntı:
Dipgazda sprint booster'ın yaptığı etkiyi alamazsınız;

Sprint Booster Throttle Unit 2013 Essen Motorshow - OdakDynamics
aradaki fark dipgaz yapana kadar ki gecen zaman.

Sb kullanirken hic normal kalkis yapamadim. Arac hep 4-5 bindevirde kalkiyor. Daha dusugunu ayarlayamiyorsun. Bununda sanzimana kotu etkisi oldugunu dusunuyorum.

Yakit sarfiyatinida artirdigi dusuncesindeyim. Gereksiz diye dusunuyorum

Ynt: ALINIK SPRİNT BOOSTER

kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum. sürekli yeşil modda şehiriçi geç kalkma sorunum bitti şükür. bilenler vardır racechip de kullandım motoru çok zorladığını düşünüyorum 1 ay kullandım söktüm. bu sb daha güvenli geldi.

paşaoğlu samsun link' Alıntı:
merhaba
******* tl olur.

Birileri üye olsa da,   kıvrak ticaret zekasıyla bize pedal chip satsa diye bekliyorduk.

Sağolun. Teşekkürler.

paşaoğlu samsun link' Alıntı:

Forum Kuralları Gereği Sponsor Haricinde Reklam ve Satış Yapmak Yasaktır.

Böyle Bir Niyetiniz Var ise site yönetimi ile irtibata geçiniz.

sprint booster kullanan biri olarak tavsiye ederim 1.4 turbo aracın kalkışlarında çok fark ediyor yüksek viteste artısı yok gibi.Yalnız kullanmaya başladıktan sonra egzoz alt krom kısmı is yapar oldu sebebini bilen var mı?

Ynt:

Araciniz 1.3 CDTI ise sprint booster kesinlikle olmazsa olmaz. 2 yil oldu kullaniyorum ve inanilmaz derece de memnunum. Zaten acip kapama dugmesi elinizin altinda acip kapattiginizda farki inanilmaz derecede hissediyorsunuz. Hatta o kadar idda ediyorum ki araci aldiginiz gibi ilk yapacaginiz iş sprint booster taktirmak olmali. Ben 1.3 aracimda inanilmaz memnunum. Dip gaz vs yazan arkadaslar olmus emin olun hic alakasi yok. Daha gaz pedalina bastiginiz gibi araba zipliyor ;(

Aslında dip gaz yapmıyor sadece iddaa ettiği gibi gaza bastiginizi daha çabuk iletiyor motora. Kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle 1.3 dizellere su ana kadar bir zararını görmedim.

Mekseline link' Alıntı:
aradaki fark dipgaz yapana kadar ki gecen zaman.

Sb kullanirken hic normal kalkis yapamadim. Arac hep 4-5 bindevirde kalkiyor. Daha dusugunu ayarlayamiyorsun. Bununda sanzimana kotu etkisi oldugunu dusunuyorum.

Yakit sarfiyatinida artirdigi dusuncesindeyim. Gereksiz diye dusunuyorum
O zaman ya kullandığınız ürün sorunluydu yada siz ayağınızı ayarlayamadınız :) Aracı 4-5bin devire çıkarmak sizin elinizde, 1000 devirde kaldırmak da sizin elinizde.

Geri