alınık uygun fiyatlı navi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan triger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: alınık uygun fiyatlı navi

Bütçenizi artırmayı düşünürseniz, daha fazla özellik içeren android multimedya cihazımı 1000 liraya satıyorum cihazım 2 aylık olup sorunsuz sıfır gibi ve forum sponsorumuz otomultimedya.com dan alınmış garantisi altındadır. İhtiyaçtan bu fiyata satıyorum 1500 liraya almıştım. Cd300 tam uyumlu benim aracımda edition. Daha fazla fotoğraf ve video gönderebilirim.

firstemperor link' Alıntı:
Bütçenizi artırmayı düşünürseniz, daha fazla özellik içeren android multimedya cihazımı 1000 liraya satıyorum cihazım 2 aylık olup sorunsuz sıfır gibi ve forum sponsorumuz otomultimedya.com dan alınmış garantisi altındadır. İhtiyaçtan bu fiyata satıyorum 1500 liraya almıştım. Cd300 tam uyumlu benim aracımda edition. Daha fazla fotoğraf ve video gönderebilirim.

Siz Ankara'da mı yaşıyorsunuz cihazınızı görmek isterim

bende motevo kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bazı arkadaşlar cd300 ile uyumlu, edition, cosmo ile uyumlu v.s yazmışlar. cihazın uyumsuz olmama durumu nasıl oluyor, çalışmıyormu veya donma falan mı yapıyor, uyumsuzluk ne oluyor bir arkadaşımız açıklayabilirse sevinirim.

farukozkaplan link' Alıntı:
bende motevo kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bazı arkadaşlar cd300 ile uyumlu, edition, cosmo ile uyumlu v.s yazmışlar. cihazın uyumsuz olmama durumu nasıl oluyor, çalışmıyormu veya donma falan mı yapıyor, uyumsuzluk ne oluyor bir arkadaşımız açıklayabilirse sevinirim.
şöyle;  cosmo araçta araçtan farklı sesler çıkıyor,  örneğin ön park sensörü arka park sensörü kapı açık ikaz sesleri emniyet kemeri ikaz sesleri gibi sesler farklı ve hoparlör den haliyle çıkıyor.  Ancak bazı uyumsuz navilerde ses cihazdan çıkıyor ve tek tip ses çıkıyor.  Ayrıca direksiyon daki tuşların bazı özellikleri kullanılamıyor,  örneğin usb den şarkı geçişleri vesaire. . Daha da bazı sorunlar olabiliyor.  Dolayısıyla tam uyumlu cihaz özellikle cd 400 olan cosmo araçlar için önemli.

thnxx gayet açıklayıcı oldu

oguzhan_orhan link' Alıntı:
Siz Ankara'da mı yaşıyorsunuz cihazınızı görmek isterim
Antalyadayım

Konuyu güncelleyelim  :)

İlk konuda paylaşıldığı gibi uygun fiyatlı 2.el navi arıyorum arkadaşlar

Sizin yerinize olsam sponsordan garantili sıfır ürün alırdım, sanırım 700₺ gibi bir rakama (daha düşükte olabilir) Navi + geri görüş kamerasını taksitle alabilirsiniz sanırım 100₺ gibi bir rakama Ankara'da  bir çok yere montaj yaptırabilirsiniz.

Inşallah kadanıza göre bir ürün bulursunuz.

Evet servisin taktığı garantili oluyor ama pahalı.

Günceldir  ;)

Geri