allah sizzi bildiği gibi yapsın şerefsizler :(((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
""Çok geçmiş olsunn..benimde arabamın sağ aynasını sivri bir şeyle maçın olduğu gün kırmışlar ve aynayı yerinden çıkarmışlar vururken..Zaman zaman da lastiklerini indiriyorlar..Yazıkki dünya içinde gereksiz yere nefes alıp veren beyinsiz insanlar bunlar..Neden sebep aramak yersiz bunlar için normal akıldaki biri olarak anlayamayız yaptıklarını..Umarım bu şanszlıktan kurtulursunuz,tekrardan geçmiş olsun ...""

çok geömiş olsun...:(

Geçmiş olsun, senin yerinde olsam satılığa çıkarmıştım arabamı..

Çok fena çok. Kendimi senin yerine koydum da..

Sakınan göze çöp batar hesabı olmuş. Ya bu olay çekemeyen şerefsizlerin işi. Bizdemi alamadığımız yada begenmedigimiz arabaları çizelim şimdi. Bu ahlakla alakalı bi olay. Sanada bunlar denk gelmiş işte, ama herkesin öyle yada böyle başına gelen olaylar. Geçmiş olsun.

saolun arkadaşlar valla napalım böle yaşayıp gitcez ya arabamı çok seviyorum ama bütün olaylardan satmak istiyorum ya uf valla bida murat 131 fln alıp bincem ya :D nese ne diyim allah sizin araçlarınızı korusun kazadan beladan :(

valla ben inanırım böyle şeylere.. arabayla sürücünün ilişkisi ; bilardo ıstakasıyla oyuncunun ilişkisine benzer.. elektiriğin tutmadımı daha iflah olmaz.. Ya geçinemezsin zırt pırt arıza yapar, yada olmadık şeyler olur gınaa gelir..

ne yalan diyim; ben olsam satardım...

valla geçmiş olsun üzüldüm yaw. geçmiş olsun. sakınan göze kirpik batarmış işte :(

Geri