+:good:biz araba almıoruz ki vergi alıyoruz artanıyla araba veriyolar
aynen katılıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+:good:biz araba almıoruz ki vergi alıyoruz artanıyla araba veriyolar
normalde ab de olsak almanya dan arabayı alır burada üstümüze geçirtiriz fakat ab de olmadığımız için gümrük vergisi vs alıyorlar bu da arabanın burdaki değeri ile eş değerde bi rakam ödüyorsun bu da niçin türk otomobil üreticilerini korumak için doğuş otomotiv gibi devleri korumuak için..ben böyle yasayı çıkaran devletin......................
oda iyi sallamış...
burda 2. eşi 70-80.000€ civarı ordada olsa olsa 30-35.000 € dur...
hop orda dur işte.yazdığın cümlenin ne şekilde nereye gideceğine dikkat et.
5.30 dizel diyince bide cok rahattı diyince direk aklıma yeni 5.30 lar geldi o yüzden karıştı .hayır abi araba 1998 model ama full
Forum Kurallarımıznormalde ab de olsak almanya dan arabayı alır burada üstümüze geçirtiriz fakat ab de olmadığımız için gümrük vergisi vs alıyorlar bu da arabanın burdaki değeri ile eş değerde bi rakam ödüyorsun bu da niçin türk otomobil üreticilerini korumak için doğuş otomotiv gibi devleri korumuak için..ben böyle yasayı çıkaran devletin......................
eğer bu vatana ödediği kdv den ötv den dolayı enayilik sayıyorsanız. yazıklar olsun.
askerin elindeki silah,mermi,
yollar,elektrik,ışıklar,
herşey ama herşey bizlerden alınan parayla yapılıyor.
bunda enayilik filan yok.
helali hoş olsun.
yabancıya hırsıza gitmiyor param devlete gidiyor.
ama benim devletime küfür etme cümlesi içinde küfür yerine nokta koyuluyorsa, susmam.