Ynt: Alsam mı Almasam mı Karmaşası ? yardım ?
kesinlikle pişman degilim. ben de sizin gibi başta tereddut etmiştim. ama aracın iç ve dış tasarımı, konforu, güvenlik önlemleri vs... hersey cok tatmin edici. verdigim para helal olsun... merak etmeyin. çekinmeden alın... bazen volvo s40 alsamıydım diyorum. geçenlerde bir öğretim üyesi arkadaşla dertleştik, adam satamıyormuş, sanayiden çıkamıyorum diyor... genelde sağlam arabadır ama.. sonra yeni çıkan focus.... iç tasarımını hiç beğenmedim. bir de en fulu olsun derseniz ozaman fiyat da cabası... su an icin en uygun tercihi yaptığımı dusunuyorum... bazen kendime insignia dizel mi alsaydım diyorum ama yakıta bakınca sukrediyorum.. en kotu 6.3 sehir ici... sehir dışı 4.1'i gördüm.. daha ne diyim.. guvenlik, konfor, estetik her sey bu arabadsa.,,,
haa sorun olmuyor mu elbette oluyor. mesela sol kemer mandalından gelen ses beni gıcık ediyor. kardesime soyledigimde benimle dalga geçiyor. yani araçlarımızı çok seviyoruz ve en ufak bir sesi problem olarak algılayıp forumda paylaşıyoruz. elbette bu araçlar insan yapısı... elbette hata olabilir... istisnalar da var karşılaştığımız ama anladığım o ki 2011'lerde iyileştirmeler yapıldı herhalde. forumda bahsedilen problemlerle karşılaşmadım şimdilik. kardeşim, al aracını pişman olmazsın. herseyden once tasarımı ve yakıt tüketimi çok tatmin edici. güvenlik desem emsallerine göre çok iyi bence