Alsam mı Almasam mı Karmaşası ? yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emology
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Alsam mı Almasam mı Karmaşası ? yardım ?

evet  gercekten bence aracımız cok sessiz. motor sesi arac içine cok az geliyor ama o ses te olmasa bence arabanın kullanım zevki azalır. dizel kullanan arkadaşlar da acaba aynı fikirde mi

motor ısındıktan sonra gerçekten dizel olmasına rağmen içeride motor sesi yok denecek kadar az

alahan1963 link' Alıntı:
Aynen Sayın Tolga..Ben de aracımı kullanmak için hep fırsatlar yaratıyorum kendime..Meğerse ne çok işim varmış benim yapılacak 005hihih
Ayrıca, araç içindeki her küçük tıkırtıyı duyabildiğimize göre bu araç bayağı sessiz aslında..Haksız mıyım??

Hem de çok haklısınız, sahibi olduğumuz için ayrıcalığını bir süre sonra farkedemez oluyorsuz ama araçlarımız gerçekten sükun bir ambiyans sunuyorlar o yüzden çıtırtılar, eşyaların sesleri, anahtarlıklar vs resmen bando gibi gibi algılanıyor!  :D

Geçenlerde Astra H 1.3 almak için takasa götürdüğümüz Corolla 1.3 XL kabininde algılanan gürültü Astra nın iki misli belki daha fazla seviyedeydi örneğin. Neticede iki araç arasında ciddi bir tasarım ve teknoloji farkı olsa da araçların ne kadar konforlu ve sessiz hale geldiğini görebilmek için iyi bir karşılaştırma oldu.

bu hafta sonu kararımı verdim kesinlikle bugün itibariyle yeni astra cosmo 1,3 siparişini veriorum zaten kaporayı yatırmıştım az bi miktar :)) temmuz 15 gibi ve ya daha önce elimde olucak Allahın izniyle..gerçekten aşık oldugum bi araç sabırsızlıkla binip fink atmayı bekliyorum :))

Sayın Emology,

İnanın pişman olmayacaksınız, şimdiden hayırlısı olsun.. special_Yeah

greatt cooll kazasız belasız...

Merhaba . Bende bir karmaşa yaşıyorum :) Yeni başlık yerine burdan sormak istedim.
Enjoy plus paketini düşünüyorum..
Sizce 2000tl farkla sport paket mi mantıklı olur yoksa enjoy plusa sunroof mu
ben plus ile sport arasında aman aman bi fark göremedim.koltuklar dışında.
yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.

gencastra link' Alıntı:
Merhaba . Bende bir karmaşa yaşıyorum :) Yeni başlık yerine burdan sormak istedim.
Enjoy plus paketini düşünüyorum..
Sizce 2000tl farkla sport paket mi mantıklı olur yoksa enjoy plusa sunroof mu
ben plus ile sport arasında aman aman bi fark göremedim.koltuklar dışında.
yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
Eğer şimdi enjoy plus alırsanız, ileride krom çıtalardan tutun jantlara kadar tek tek ilave etmek isteyeceğiniz donanımlar çıkacaktır, bunlarda 2 bin tl yi geçecektir emin olun. Aman aman fark derken, krom çıtalar, jantlar, direksiyon simidi, koltuk döşemeleri, otomatik yanan farlar, yokuşta kalkış desteği..vb. özellikler bence bu 2 bin tl farka değer.Bence sport alın, biraz daha kendinizi zorlayıp stil paket ekletin, böylece hem sunroof hemde bluetooth özelliğine sahip olmuş olursunuz.

Bencede sport alın. Donanım olarak çok yeterli bir araç. 2000 Tl farka değer.

gönül ister ki cosmo alın ama 2000 tl fark için bence sport tercih edin..ayrıca sunroof tercihinide unutmayın bambaşka bi hava katıyo meret..

Geri